Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 12 20

Lietuvos krepšininkės tapo pūgos įkaitėmis

Pūga sužlugdė Klaipėdos moterų krepšinio komandos „Lemminkainen“ kelionę į Kanarų salas, kur antradienį Lietuvos vicečempionės turėjo susikauti su Las Palmaso „Gran Canaria“ (Ispanija) klubu. Su keliais persėdimais ketinusios skristi klaipėdietės pirmadienio vakarą įstrigo Londone, akimirką pavėlavusios į lėktuvą, kuriuo būtų pasiekusi atogrąžų salas.
Aušra Naidėnienė
Aušra Naidėnienė / LMKL nuotr.
Temos: 2 Eurolyga Pūga

Klubo prezidentė Ramunė Kumpienė neslėpė, kad nemažų finansinių nuostolių patyrusioms lietuvėms liko minimalios viltys laiku spėti į atsakomąjį Europos taurės šešioliktfinalio susitikimą, praneša portalas „Delfi“.

„Dabar laukiame sprendimo, ar dar pasieksime savo tikslą, ar nebe. Bilietų į Gran Kanariją ir visą Ispaniją jau tikrai nebėra. Situacija – visai bloga“, – neslėpdama apmaudo telefonu iš Didžiosios Britanijos sostinės pasakojo R.Kumpienė.

Klaipėdietes sulaikė dėl pūgos vėlavęs skrydis iš Rygos į Londono Stanstedo oro uostą. Pastarąjį krepšininkės galiausiai pasiekė, tačiau lėktuvas į Kanarų salas išskrido prieš pat nosį.

Dabar Lietuvos krepšininkėms gresia pralaimėjimas rezultatu 0:20. Nebent pavyktų susitarti su varžovėmis ir nukelti varžybas, tačiau šansų, kad pavyks, beveik nėra.

Primename, kad namuose varžovėms klaipėdietės nusileido rezultatu 58:68. Atsakomasis mačas Las Palmase turėjo vykti antradienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius