-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 08

„Lietuvos ryto“ krepšinio klubą papildė Darius Songaila

Lietuvos krepšinio lygos vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“ į Eurolygą žengs tvirtesnis. Savaitgalį kelialapį į prestižiškiausią Senojo žemyno krepšinio klubų turnyrą iškovojęs „Lietuvos rytas“ sukirto rankomis su buvusiu Lietuvos rinktinės krepšininku Dariumi Songaila.
Darius Songaila
Darius Songaila / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

35 metų 206 cm ūgio puolėjas su „Lietuvos rytu“ pasirašė vienerių metų trukmės kontraktą. Beje, D.Songaila anksčiau yra minėjęs, kad norėtų karjerą baigti Lietuvoje.

D.Songaila praėjusį sezoną puikiai žaidė Ukrainoje, kur vilkėjo Donecko „Doneck“ ekipos marškinėlius. Europos taurės turnyre jis pelnydavo po 13,8 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio. VTB Vieningosios krepšinio lygos turnyre jis į varžovų krepšį įmesdavo po 16,7 taško bei sugriebdavo po 6,5 kamuolio, o Ukrainos čempionate lietuvis vidutiniškai įmesdavo po 15,9 taško ir atkovodavo po 6,3 kamuolio.

D.Songaila anksčiau yra minėjęs, kad norėtų karjerą baigti Lietuvoje.

D.Songaila per savo karjerą vilkėjo ne vienos NBA komandos marškinėlius. Jis atstovavo Sacramento „Kings“, Čikagos „Bulls“, Vašingtono „Wizards“, Naujojo Orleano „Hornets“ ir Filadelfijos „76ers“ komandoms.

„Šiemet buvo pora komandų, kurios domėjosi manimi. Iškart po sezono man paskambino agentas ir sakė, kad yra keletas ekipų. Skambino ir vadybininkai iš klubų, kuriems anksčiau atstovavau. Klausė, ar mane domintų galimybė sugrįžti į NBA, tačiau aš pasakiau, kad ne“, – anksčiau lrytas.lt teigė D.Songaila.

Europoje D. Songaila žaidė Maskvos CSKA (Rusija), Stambulo „Galatasaray“ (Turkija), Valjadolido „Blancos de Rueda“ ir „Doneck“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius