Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 01

Luką Lekavičių pasiekė palyginimai su žymiuoju NBA nykštuku

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po mėnesio pertraukos grįžta žaisti Eurolygos dvikovos į „Žalgirio“ areną. Šį ketvirtadienį žalgiriečiai susitiks su vienais turnyro favoritų – Stambulo „Fenerbahče“.
youtube_Xp2NQSWXRFk
youtube_Xp2NQSWXRFk / zalgiris.lt nuotr.
Penktadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Fenerbahče“ | 19:00 | „Žalgirio“ arena

Prieš Eurolygos savaitės rungtynes su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai bendravo įžaidėjas Lukas Lekavičius, prisiminęs savo fantastišką pasirodymą praėjusios savaitės mače Bamberge bei kalbėjęs apie būsimus varžovus.

„Iš tikrųjų sveikinimų gavau labai daug – iš gerbėjų, iš draugų, iš šeimos narių, – pasakojo L.Lekavičius apie tai, kas vyko po Bamberge pelnytų 29 taškų ir sužaistų karjeros rungtynių Eurolygoje. – Tikrai džiaugiuosi, geras jausmas. Kad esu lyginamas su Isaiah Thomasu sužinojau iš draugų pasakojimų ir pamatęs tai internete. Smagu. Mane pasveikino ir komandos draugai.“

Įspūdingas L.Lekavičiaus pasirodymas praėjusią savaitę Eurolygoje gali tapti didžiuliu įspėjimu į Kauną atvykstantiems Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkams. Pirmose tarpusavio rungtynėse Stambule L.Lekavičius į Eurolygos vicečempionų krepšį įmetė tris taškus, tačiau nesitiki, jog turkai prieš jį ginsis taip, kaip darė varžovai iš Bambergo.

„Žinoma, „Fenerbahče“ irgi žiūri Eurolygos rungtynes bei „skautina“ mūsų žaidimą. Tikrai nesitikiu iš turkų tokios gynybos, kokia buvo naudojama prieš mane Vokietijoje. Buvo keista, kad Bambergo ekipa taip gynėsi. Aišku, rungtynių pradžioje vokiečiai išbandė mane, ar pataikysiu, bet kai pataikiau porą metimų, jie ir toliau naudojo tą pačią sistemą, ir tai nustebino. Kol kas kiti varžovai taip nesigynė“, – kalbėjo L.Lekavičius.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. L.Lekavičius: „Savų sirgalių akivaizdoje galime įveikti bet ką“

Vienais Eurolygos turnyro favoritų vadinami Željko Obradovičiaus auklėtiniai per 23 turus iškovojo 15 pergalių. Toks laimėjimų kraitis leidžia turkų ekipai laikytis ketvirtoje vietoje, nors pozicija žemiau esantis Atėnų „Panathinaikos“ turi tik viena pergale mažiau nei „Fenerbahče“. Žinant tai, būsimi žalgiriečių varžovai norės sustiprinti savo pozicijas ir į Kauną atvyksta tik pergalės. Tiesa, 6 iš 8 savo pralaimėjimų Stambulo žaidėjai patyrė būtent žaisdami išvykose. L.Lekavičius prieš rungtynes tiki, kad ne sykį favoritus skriaudę žalgiriečiai, gali įveikti ir praėjusio sezono Eurolygos finalininkus.

„Tai gera komanda. Beveik visos Eurolygos komandos „ant popieriaus“ yra geresnės už mus, turinčios didesnius biudžetus. Kaip bebūtų, žaisime namuose ir savų sirgalių akivaizdoje galime įveikti bet ką, jau tą įrodėme. Stambulo klubas turi visose pozicijose gerų žaidėjų ir aukščiausio lygio trenerį. Bus sunku, bet galime įveikti bet ką“, – mintimis dalijosi įžaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius