-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 23

M.Teodosičius prabilo apie sugrįžimą į Eurolygą: „Galbūt net šiemet“

„Los Angeles Clippers“ gynėjas Milošas Teodosičius netrukus turėtų sugrįžti į Europą. Tikėtina, jog tai gali nutikti netgi šį sezoną.
Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manau, jog greičiausiai čia neliksiu. Tiesiog atvažiavau, pamačiau, kaip viskas atrodo, kaip viskas vyksta. Visgi manau, kad žaidimas Europoje man teiktų daugiau džiaugsmo. Žinau, kad ten sugrįšiu, o tai bus šį sezoną ar pasibaigus jam – pamatysime“, – kalbėjo 31 metų serbas.

Nors po praėjusio sezono „Clippers“ pasinaudojo galimybe išlaikyti M.Teodosičių savo ekipoje, šį sezoną dėl įsisenėjusių traumų jis aikštėje praleidžia vos po 10,3 minutės ir žaidė aštuoniose dvikovose, per kurias pelnė po 2,9 taško ir atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Išvykdamas į NBA 2017-aisiais serbas neslėpė, kad už Atlanto tikisi svarbaus vaidmens. Praėjusį sezoną taip ir buvo – jis žaidė po 25 min., rinko po 9,5 taško ir atliko po 4,6 rezultatyvaus perdavimo per 45 rungtynes.

Kai dabar kur kas dažniau tenka sėdėti ant suolo, M.Teodosičiaus noras sugrįžti į Europą stipriai auga.

Galima neabejoti, kad jei M.Teodosičius nuspręs sugrįžti į Europą, čia dėl jo susipeš Eurolygos rykliai. Prieš išvykdamas į NBA, serbas ant stalo turėjo CSKA pasiūlytą 3 metų sutartį, pagal kurią būtų uždirbęs 12 mln. JAV dolerių.

Tai galėjo jį padaryti brangiausiai apmokamu krepšininkus Europoje, bet sulaukęs trisdešimties gynėjas pasirinko nepatirtą NBA nuotykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius