Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 31

Meilė liepsnoja toliau: „Žalgiris“ išpardavė visus bilietus į po dviejų mėnesių vyksiančią akistatą

Likus lygiai dviem mėnesiams iki Kauno „Žalgirio“ rungtynių su Valensijos „Basket“ komanda, į šią dvikovą išparduoti visi bilietai. Kovo 31-ąją vyksiančiose Eurolygos 32-ojo turo rungtynėse žalgiriečius palaikys pilnutėlė „Žalgirio“ arena.
„Žalgirio“ sirgaliai
„Žalgirio“ sirgaliai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Tai jau dvyliktas kartas šiame sezone, kai į „Žalgirio“ namų mačą Eurolygoje yra išperkami visi bilietai.

Praėjusią savaitę lankomumo rekordas buvo pasiektas ir „Betsafe-LKL“ čempionate, kai „Žalgirio“ arenoje per rungtynes su Jonavos „CBet“ krepšininkais apsilankė 9249 žiūrovai.

Į vasario mėnesio Eurolygos rungtynes su Belgrado „Partizan“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandomis bilietai buvo išpirkti prieš kelias savaites. Būtent rungtynėse su Vitorijos ekipa „Žalgirio“ areną aplankys 200-tūkstantasis šio sezono žiūrovas, kurio lauks ypatingas prizas.

Tiesa, bilietų dar galima įsigyti į kovo mėnesio rungtynes su Vilerbano ASVEL, Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ ekipomis bei į balandžio mėnesio susitikimą su Tel Avivo „Maccabi“ komanda.

„Betsafe-LKL“ čempionate artimiausios rungtynės žalgiriečių laukia vasario 12 d. su Prienų „Labas GAS“ krepšininkais ir kovo 12-ąją – su Vilniaus „Ryto“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius