-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 01

Milano „EA7 Emporio Armani“ treneris Sergios Scariolo: „Šiuo metu „Žalgiris“ yra viena iš dviejų geriausių Eurolygos komandų“

Prieš nesustabdomai sezono pradžioje žaidžiantį Kauno „Žalgirį“ krito ir vienas Eurolygos C grupės lyderių „EA7 Emporio Armani“. Italai Kaune rezultatu 87:92 turėjo pripažinti žalgiriečių pranašumą.
Rungtynių akimirka
Sergios Scariolo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Varžovų vyriausiasis treneris Sergios Scariolo po rungtynių negailėjo pagyrų „Žalgiriui“, vadindamas komandą šiuo metu viena iš dviejų geriausių Eurolygoje. Ispanijos rinktinės treneris teigė dar nuo Europos čempionato gerai atsimenantis „Žalgirio“ areną ir joje susirenkančius azartiškus sirgalius.

„Labai gerai atsimenu šitą areną su Lietuvos krepšinio gerbėjais dar nuo Europos čempiono. O „Žalgiris“ palaikomas net labiau. Namų komandai tai puiki atmosfera žaisti rungtynes.

„Žalgiris“ žaidė puikiai ir demonstruoja gerą sportinę formą. Mes taip pat žaidėme tinkamai nusiteikę. Trečiame ketvirtyje, deja, praradome koncentraciją, nors prieš tai visą laiką pirmavome, padarėme kelias klaidas, tačiau vėliau vėl susikaupėme.

Vis tik per paskutines minutes padarėme kelias klaidas, kurios ir nulėmė rungtynių baigtį. Tačiau mano žaidėjai žaidė gerai. Sakiau jiems, kad gali būti pikti dėl pralaimėjimo, bet ne dėl atsidavimo mače“, – po rungtynių kalbėjo S.Scariolo.

Jis pažymėjo, kad Milano komandoje gerai judėjo kamuolys, tai atsispindėjo ir rezultatyvių perdavimų statistikoje. „Kai žaidi savanaudiškai, to neįmanoma padaryti. Gynyboje dar turime pasitempti, tačiau žaidėme prieš labai gerą komandą. Reikia pagirti Ibraahimą Jaberą, kuris buvo naudingiausias rungtynių žaidėjas“, – teigė „EA7 Emporio Armani“ treneris.

Jo tvirtinimu, šiuo metu „Žalgiris“ yra vienas iš dviejų stipriausių Eurolygos komandų ir patenka tarp trijų geriausiai besiginančių, todėl įmesti į kauniečių krepšį 87 taškus yra geras rezultatas.

„Mes gerai pasiruošėme. Žinojome, ko negalima daryti prieš kauniečių gynybą. Įmesti jiems 87 taškus yra didelis pasiekimas, tačiau gaila tik, kad „Žalgiris“ mums įmetė ne 86, o 92 taškus. Jie šį sezoną gali keliauti iki pat pabaigos. Komandos sudėtis yra labai gera, yra ir patyrusių žaidėjų, ir jaunų, ekipoje yra labai geras klimatas“, – pagyrų negailėjo S.Scariolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius