Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 01 25

Naudingiausias Eurolygos savaitės žaidėjas – „Žalgirio“ skriaudikas Krunoslavas Simonas

Naudingiausiu ketvirtosios Eurolygos „Top 16“ varžybų savaitės krepšininku tapo Krasnodaro „Lokomotiv“ puolėjas iį Kroatijos Krunoslavas Simonas.
Krunoslavas SImonas
Krunoslavas SImonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28 metų 197 cm ūgio žaidėjas į Kauno „Žalgirio“ krepšį pergalingose rungtynėse įmetė 21 tašką (4/5 dvit., 4/6 trit., 1/1 baud.), atkovojo 6 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, du kamuolius perėmė, keturis kartus suklydo ir surinko 35 naudingumo balus.

Visi trys pagrindiniai rodikliai buvo geriausi K.Simono rezultatai šį sezoną. Dviženklį naudingumo balų skaičių jis surinko tik 4 sykį per 14 mačų. 35 balai ir 8 rezultatyvūs perdavimai – geriausi rezultatai žaidėjo karjeroje Eurolygoje.

Įdomu, kad daugiau taškų nei penktadienį K.Simonas taip pat yra įmetęs į „Žalgirio“ krepšį. 2011 metų lapkritį jis pelnė 22 taškus žaisdamas „Zagreb“ ekipoje.

Trp penkių naudingiausių žaidėjų taip pat pateko Alexas Tyusas („Maccabi“ – 26 bal.), Nenadas Kstičius (CSKA – 25 bal.), Aleksas Maričius („Lokomotiv“ – 23 bal.) ir Justinas Dentmonas („Žalgiris“ – 23 bal.).

„Žalgirio“ lyderis J.Dentmonas šią savaitę su 11 rezultatyvių perdavimų pirmavo šioje kategorijoje. M.Kalnietis su 7 perdavimais – penktas.

Po keturių „Top 16“ etapo turų J.Dentmonas patenka į tris geriausių žaidėjų pagal statistiką kategorijas. Pagal naudingumo koeficientą jis yra antras(vid. 21,5), pagal taškus (vid. 17,5) ir rezultatyvius perdavimus (vid. 5,8) – penktas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius