Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 19

NBA į Milaną iškeitęs T.Luwawu-Cabarrot: „Džiaugiuosi sugrįžimu į Europą“

Milano „Emporio Armani“ krepšinio komanda patvirtino jau kurį laiką sklandžiusius gandus, kad prie ekipos prisijungs iš NBA sugrįšiantis prancūzas Timothe Luwawu-Cabarrot. Po pralaimėjimo Kaune „Žalgiriui“ italai oficialiai pristatė krepšininką kaip savo naujoką.
Timothe Luwawu-Cabarrot‘as
Timothe Luwawu-Cabarrot / „Scanpix“/AP nuotr.

27 metų 201 cm ūgio puolėjas yra Prancūzijos rinktinės narys, su ja tapo Tokijo olimpinių žaidynių ir šių metų Europos vicečempionu.

Tiesa, NBA krepšininkui įsitvirtinti nepavyko, nors išbandė jėgas net 5 ekipose: Filadelfijos „76ers“, Oklahomos „Thunder“, Čikagos „Bulls“, Bruklino „Nets“ ir Atlantos „Hawks“. Prieš šį sezoną T. Luwawu-Cabarrot nepavyko prasimušti į Fynikso „Suns“ ekipą.

Milano komanda Eurolygoje po 8 rungtynių savo sąskaitoje teturi 3 pergales (14 vieta) ir dar yra išretinta traumų. Pastaruoju metu „Emporio Armani“ dėl įvairių priežasčių negalėjo padėti Shavonas Shieldsas, Billy Baronas, Stefanas Tonutas ir Luigi Datome.

T.Luwawu-Cabarrot apie savo naują karjeros stotelę kalbėjo su dideliu entuziazmu.

„Esu laimingas dėl savo sugrįžimo į Europą, stengsiuosi padėti Milano komandai pasiekti savo tikslus. Tai reiškia laimėti kiek įmanoma daugiau rungtynių“, – sakė prancūzas.

Milano ekipos generalinis vadybininkas Christas Stavropoulas tikisi to paties.

„Atvyksta savo karjeros aukščiausiame taške esantis žaidėjas, jis yra universalus ir atletiškas. Tikime, kad jis labai stipriai padės mūsų komandai“, – teigė „Emporio Armani“ vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius