-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 29

Niekada nenurašyk „Žalgirio“ – šuolio į Eurolygos įkrintamąsias realios galimybės

Kauno „Žalgiris“ ne kartą jau yra radęs stebukladario rūbus, kai Eurolygos reguliarusis sezonas tiksi į pabaigą. Ir šiemet, kai atrodė, jog viltys pasiekti įkrintamąsias kovas virsta į dulkes, trimis pergalėmis iš eilės žalgiriečiai prikėlė savo svajonę ir per likusius du turus gali pasiekti 9-ąją arba realiau – 10-ąją vietą. Ko tam reikėtų?

2019 ir 2023 metais galingais finišais Kauno „Žalgiris“ sugebėjo įšokti į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, kai atrodė, jog stipriausių klubų traukinys nyksta iš horizonto.

Šį sezoną kauniečiai, dabar laimėję 14 pergalių ir patyrę 18 nesėkmių, į atkrintamąsias kovas nebepatektų, jei būtų likęs gyvuoti senasis Eurolygos modelis.

Aštunta vieta yra nebepasiekiama likus dviem turams iki reguliariojo sezono pabaigos, bet iš NBA perimta įkrintamųjų varžybų idėja dėl 7-10 vietas užėmusių komandų papildomų kovų, ne veltui patinka Andrea Trinchieri ir „Žalgirio“ sirgaliams.

Prie naujo modelio šansai patekti į dešimtuką lieka gyvi.

Standings provided by Sofascore

Po trečios pergalės iš eilės Eurolygoje žalgiriečiai pakilo į vienuoliktą vietą Eurolygoje ir turi galimybių palypėti aukščiau per likusius du turus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius