Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 07

Nugaros problemų kamuojamo M.Grigonio sugrįžimo laikas vis dar nėra aiškus

Tris pergales iš eilės Eurolygoje iškovojusi Atėnų „Panathinaikos“ ir toliau versis be nugaros traumą patyrusio Mariaus Grigonio.

Kauno „Žalgirį“ praėjusią savaitę Nemuno saloje suvystęs Atėnų „Panathinaikos“ pergalingą atkarpą viliasi pratęsti OAKA arenoje ketvirtadienio vakarą prieš Milano „Olimpia“, kuri yra įklimpusi į septynių pralaimėjimų duobę.

„Tai labai gera komanda, turinti puikų trenerį ir daug patyrusių žaidėjų, todėl mūsų laukia labai sunkios rungtynės, – dvikovos išvakarėse kalbėjo Atėnų komandos vairininkas Dejanas Radonjičius. – Labai pavojingas varžovas, ypač po septynių pralaimėjimu iš eilės. Jie puikiai į tai sureagavo rungtynėse Italijos čempionate, kai atliko nuostabų 32:0 spurtą prieš Sasario krepšininkus. Milano ekipa spinduliavo energija, tad turime būti tam pasiruošę. Mums labai reikia sirgalių palaikymo, kadangi laukia sunkių rungtynių tvarkaraštis.“

VIDEO: „Eurolygos diena“: Kauno „Žalgiris“ prieš sustiprėjusius čempionus

„Panathinaikos“ treneris pranešė, kad šioje dvikovos nerungtyniaus Marius Grigonis, nugaros traumą patyręs lapkričio 18-osios susitikime su Stambulo „Fenerbahče“.

„Turime šiek tiek problemų su traumomis, dėl kurių informacijos daugiau turėsime tik rytoj. Bet ir taip aišku, kad rungtynes tikrai praleis Marius Grigonis“, – sakė D.Radoničius.

Šį sezoną Lietuvos rinktinės gynėjas Eurolygoje per 19 minučių rinko po 9,2 taško, 1,6 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 5,5 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius