Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2021 12 31

Oficialu: „Žalgiris“ atsisveikino su Zoranu Dragičiumi

Kauno „Žalgirį“ sezonui jau prasidėjus papildęs Zoranas Dragičius palieka komandą. Su 32 metų slovėnu sutartis nutraukta abipusiu sutarimu.
Zoranas Dragičius
Zoranas Dragičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paskutinę spalio dieną į Lietuvą atvykęs puolėjas „Žalgirio“ gretose Eurolygoje iš viso sužaidė 9 rungtynes, per kurias rinko po 3,9 taško ir po 1,2 atkovoto kamuolio.

Geriausias rungtynes slovėnas sužaidė prieš Stambulo „Fenerbahče“, kai „Žalgirio“ arenoje įmetė 13 taškų ir svariai prisidėjo prie kauniečių pergalės.

Iš viso per ketverių rungtynių atkarpą lapkritį Zoki pravardžiuojamas žaidėjas rinko vidutiniškai po 8,3 taško, bet vėliau iškrito iš Jure Zdovco rotacijos.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Zoranas Dragičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Zoranas Dragičius

Gruodį trejose iš ketverių rungtynių Z.Dragičius nepelnė nė taško, ketvirtose sukrapštė vos 2 taškus, o praėjusį savaitgalį jo tautietis J.Zdovcas nė neįtraukė slovėno į dvyliktuką Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse Utenoje.

Nevyko veteranas su komanda ir į Atėnus, kur „Žalgiris“ turėjo žaisti prieš „Panathinaikos“, bet rungtynės buvo nukeltos dėl COVID-19 atvejų kone paskutinę akimirką.

„Betsafe-LKL“ čempionate Z.Dragičius ant parketo pasirodė 4 rungtynėse, kuriose pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 3 kamuolius.

Kauno „Žalgiris“ dėkoja Z.Dragičiui už darbą ir linki geros kloties tolimesnėje karjeroje. Į atsilaisvinusią vietą Kauno klubas naujo žaidėjo šiuo metu neieško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius