Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

P.Motiejūnas apie taktiką valdant Eurolygą: „Negali visi būti patenkinti“

„Aš daugumoje vietų atsidūriau todėl, kad buvo didelė š... krūva ir niekas nenorėjo ten kišti rankų“, – tinklalaidėje „Dvi galvos geriau“ teigė Paulius Motiejūnas.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Dukart su „Žalgiriu“ ir dabar su Eurolyga“, – tęsė buvęs „Žalgirio“ savininkas, o dabar – Eurolygos generalinis direktorius.

Paklaustas, kokia jo sėkmės formulė, 43-ejų kaunietis atsakymo neturėjo: „Nežinau. Nėra formulės. Yra labai daug aplinkybių.“

VIDEO: Kaip gerai sekasi Eurolygos vadovui? | #DviGalvosGeriau S4E37

„Man svarbiausia – atvirumas. Jeigu pradedi manipuliuoti, žaisti žaidimus – tai ne pakeliui... Nežinau, ar man tai padės Eurolygoje. Gavau tą naują kontraktą, bet nežinau, ar tokia yra ta formulė. Tikrai nesijaučiu užtikrintai“, – tęsė P.Motiejūnas, praėjusį mėnesį su Eurolyga sutaręs dėl naujo ketverių metų kontrakto.

„Žalgiryje“ aš jaučiausi užtikrintai. Duodamas kiekvieną interviu žinodavau, kodėl. Dabar duodamas interviu aš nežinau, kodėl manęs to klausia, ir nežinau, ką pagalvos tas, kuris skaitys. Dar nesusidėliojo“, – organizacijų valdymą nagrinėjančioje tinklalaidėje kalbėjo Eurolygos vadovas.

„Ateinu atvirai, bet gal tas atvirumas yra priimamas kaip silpnumas? Esmė, kad turi jaustis savimi. Atvirumas, noras tobulėti ir užsispyrimas“, – tris svarbiausias savybes įvardino P.Motiejūnas.

Jis neslėpė, kad iššūkių Eurolygos valdyme – apstu.

„Skirtingos šalys, klubai, 13 skirtingų požiūrių (tiek yra klubų, Eurolygos akcininkų, – past.). Jeigu norėsiu, kad visi 13 būtų patenkinti – tai garantuotas žlugimas. Aš įsivardinau taip – mano užduotis, kad tie trylika būtų kuo mažiau nepatenkinti“, – pažymėjo kaunietis.

„Aš pasakiau jiems, kad juos gerbiu, bet įmonei taip vadovauti toliau negalime, nes visi sako, kad pas mums neveikia tas ir anas. Jeigu tikitės, kad mane patvirtinsite (Eurolygos vadovu) ir aš bučiuosiu jums rankas, sakysiu, kad nieko nekeičiam – tai taip nedarom“, – papildė amerikietį Marshallą Glickmaną prie Eurolygos vairo pakeitęs P.Motiejūnas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius