Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 07

„Panathinaikos“ susitarė su nauju vyr. treneriu

Atėnų „Panathinaikos“ baigė naujo vyriausiojo trenerio paieškas. „Eurohoops“ praneša, jog graikai susitarė su specialistu iš Izraelio Odedu Kattashu.
Odedas Kattashas
Odedas Kattashas / FIBA nuotr.

Pranešama, kad klubas ir strategas sudarys sutartį, kuri galios iki 2022 m. vasaros.

Tiesa, PAO vis dar derasi su Jeruzalės „Hapoel“ klubu, kurį O.Kattashas treniruoja nuo 2018 metų ir turi su juo sutartį, galiojančią iki ateinančios vasaros. Vis dėlto, anot „Eurohoops“, derybos netrukus turėtų baigtis. „Hapoel“ už stratego paleidimą turėtų gauti išpirką.

46-erių treneris nuo 2017-ųjų vadovauja ir Izraelio rinktinei.

O.Kattashas buvo ilgametis krepšininkas, o karjerą 2001 m. baigė būtent Atėnų klube. 2000-aisiais jis kartu su dabartiniu PAO generaliniu vadybininku Fragisku Alverčiu laimėjo Eurolygą.

Per trenerio karjerą O.Kattashas nėra dirbęs už Izraelio ribų. 2007–2008 m. sezone jis ne itin sėkmingai spėjo padirbti ir Tel Avivo „Maccabi“ komandoje.

Be O.Kattasho, kandidatu į „Panathinaikos“ vyr. trenerio kėdę dar buvo įvardijamas Kazanės UNICS šiuo metu vadovaujantis Dimitris Priftis.

„Panathinaikos“ Eurolygoje kol kas laimėjo 5 rungtynes ir pralaimėjo 11 bei užima vos 16-ąją vietą. Graikijos pirmenybėse su 7 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu PAO dalijasi pirmąja vieta su Atėnų AEK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius