Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 06

„Partizan“ treneris Vujoševičius: „Vilniečiai šį sezoną padarė daugiau, nei iš jų tikėjosi“

Trečiadienio vakarą Eurolygos B grupės devintojo turo rungtynės Belgrade tarp vietos „Partizan“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipų primins tikrą finalą.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ savo aikštelėje žaidžia ketvirtojo Eurolygos turo rungtynes su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.
„Partizan“ trenerio teigimu, jei komandoms būtų suteikta galimybė peržaisti Vilniuje vykusį pirmąjį poros mačą, kurį 78:56 laimėjo vilniečiai, jo auklėtiniai švęstų pergalę / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniečiams, norint užsitikrinti vietą kitame etape, būtina pergalė. Serbijos čempionų tikslas – toks pat. Jiems būtina pergalė, norint pagerinti savo pozicijas kovoje dėl patekimo į stipriausių komandų šešioliktuką.

Šiuo metu „Lietuvos rytas“ ir „Partizan“ savo sąskaitose turi po 4 pergales ir tiek pat nesėkmių bei dalijasi 3–4 vietas grupėje.

Prieš šį labai svarbų susitikimą savo mintimis apie ateinančią dvikovą pasidalijo „Partizan“ vyriausiasis treneris Duško Vujoševičius bei komandos kapitonas Dušanas Kečmanas.

Vilniuje pralaimėjome 22 taškų skirtumu, tačiau nuo to laiko viskas pasikeitė, - sakė D.Vujoševičius.„Lietuvos rytas“ yra komanda, kuri šį sezoną padarė daugiau, nei iš jos tikėjosi. Jie yra gera ekipa ir trečiadienį mūsų laukia labai sunkus mačas, bet aš vis dar esu optimistas. Neprotinga būtų pradėti rungtynes su mintimi, jog turime laimėti 23 taškų skirtumu. Vilniuje pralaimėjome 22 taškų skirtumu, tačiau nuo to laiko viskas pasikeitė. Jeigu šiandien dar sykį žaistumėme Lietuvoje, nesu įsitikinęs, jog vėl nusileistumėme tokiu dideliu skirtumu. Nemanau, jog apskritai pralaimėtumėme tą mačą“, – kalbėjo D.Vujosevičius.

„Manau, jog Vilniuje sužaidėme blogiausias šio sezono rungtynes ir tai mums pridės motyvacijos kautis Belgrade. Mes turime žaisti labai susikaupę. Žinoma, jog bandysime laimėti 23 taškų persvara, tačiau ir paprasta pergalė mums gali atverti duris į kitą varžybų etapą. Jeigu įveiksime „Lietuvos rytą“, savo sąskaitoje turėsime penkias pergales. Šis rezultatas neblogas, tačiau, deja, kelias į „Top 16“ priklausys ir nuo kitų komandų rezultatų“, – apgailestavo puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius