-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskaičiavo „Žalgirio“ šansus patekti į įkrintamąsias: jų nedaug, bet yra

Iki Eurolygos reguliariojo sezono likus trims turams, paskaičiuoti komandų šansai patekti į įkrintamąsias arba atkrintamąsias varžybas. Apskaičiuoti ir Kauno „Žalgirio“ variantai pratęsti sezoną po reguliariojo sezono.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Krepšinio analitikos puslapis „lost gps“ atliko 50 tūkst. simuliacijų, pagrįstų komandų pasirodymais nuo 2016-2017 m. sezono ir namų aikštės pranašumu.

Jie parodė, kad „Žalgiris“ turi 2,3 proc. galimybę patekti į pirmąjį Eurolygos dešimtuką ir pratęsti sezoną įkrintamosiose.

Kauniečiams priskirta 0,3 proc. galimybė užimti 9-ąją poziciją ir 2 proc. tikimybė likti dešimtiems.

Daugiausiai šansų, kad „Žalgiris“ finišuos ten, kur yra ir dabar – 15-oje vietoje. Tam priskirta 42 proc. tikimybė.

Kauniečiams per likusius tris turus liko susitikimai su Milano „Olimpia“ (namuose), „Monaco“ (išvykoje) ir Madrido „Real“ (namuose).

Eurolygoje šiuo metu aštuonios komandos yra užsitikrinusios bilietus mažiausiai į įkrintamąsias varžybas: „Real“, „Monaco“, Atėnų „Panathinaikos“, „Barcelona“, Pirėjo „Olympiakos“, Stambulo „Fenerbahče“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Bolonijos „Virtus“.

„lost gps“ skaičiavimai parodė, kad 9-oje vietoje šiuo metu esanti Vitorijos „Baskonia“ turi 90 proc. tikimybę patekti į įkrintamąsias.

Iš likusių komandų, geriausiai vertinamos Belgrado „Partizan“ galimybės – 58 proc. Į Kauną šiandien atvyksiančios „Olimpia“ šansai – 18 proc., „Valencia“ – 17 proc., Stambulo „Anadolu Efes“ – 12 proc., o Miuncheno „Bayern“ – 3 proc.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius