Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė Eurolygos intriga – vienas bilietas ir trys pretendentai: kieno šansai geriausi?

Eurolygos reguliariajame sezone komandoms lieka sužaisti vos po vienerias rungtynes. Monake šią savaitę pralaimėjęs Kauno „Žalgiris“ savo šansus įšokti į įkrintamųjų traukinį jau palaidojo, bet intrigos tuo stipriausiame žemyno turnyre nesibaigia. 15min apžvelgia, kokie svarbiausi momentai bus 34-ajame ture.
Eurolygos taurė
Eurolygos taurė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

Pirmąsias šešias vietas užėmusios komandos jau gali būti ramios dėl savo vietos atkrintamosiose.

Šias šešias pozicijas jau užsitikrino Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, „Barcelona“, „Monaco“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Stambulo „Fenerbahče“.

Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Baskonia“ ir Bolonijos „Virtus“ jau turi vietas įkrintamosiose ir taip pat pratęs kovą.

Tuo tarpu dėl dešimtos vietos ir paskutinės vietos įkrintamosiose kausis trys komandos – Stambulo „Anadolu Efes“ (16-17), Milano „Emporio Armani“ (15-18) ir Belgrado „Partizan“ (15-18).

Prieš šią savaitę sąrašas buvo dvigubai ilgesnis, bet Kauno „Žalgiris“, „Valencia“ ir Miuncheno „Bayern“ atsisveikino su viltimis patekti į dešimtuką.

Likus turui situacija yra paprasta – geriausius šansus užimti dešimtą vietą turi Stambulo „Anadolu Efes“. Turkams belieka laimėti namuose prieš Belgrado „Crvena zvezda“ ir intrigos daugiau neliks.

Belgrado „Partizan“, norėdamas žengti toliau, turi tikėtis „Anadolu Efes“ pralaimėjimo bei patys namuose laimėti prieš „Valencia“ ekipą.

Sunkiausia yra Milano „Olimpia“ padėtis. Italai į įkrintamųjų traukinį įšoks tik laimėję prieš Tel Avivo „Maccabi“ bei sulaukę dovanų iš Stambulo ir Belgrado – reikia, kad čia savo mačus pralaimėtų „Anadolu Efes“ ir „Partizan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius