-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 28

Penkmetį po Aziją klajojęs serbų meškinas grįžta į Eurolygą

Serbijos krepšinio veteranas Miroslavas Raduljica grįžta rungtyniauti į gimtinę. 34-erių vidurio puolėjas sudarė sutartį dvejų metų sutartį su Belgrado „Crvena zvezda“ klubu.
Miroslavas Raduljica (kairėje)
Miroslavas Raduljica (kairėje) / Scanpix/imago images/Xinhua nuotr.

213 cm ūgio milžinas Serbijos klubui atstovaus pirmą kartą nuo 2011-2012 m. sezono, kai gynė amžino „Crvena zvezda“ priešo Belgrado „Partizan“ garbę.

Per karjerą M.Raduljica žaidė Turkijos, Ukrainos, Vokietijos, Graikijos ir Italijos klubuose, trumpai rungtyniavo NBA, o daugiausiai laiko praleido Kinijoje.

Azijos šalyje serbas rungtyniavo 2014-aisiais ir nuo 2017 iki 2021 metų bei pakeitė tris klubus. Pernai jis trumpam buvo apsivilkęs ir Kojango „Orions“ komandos iš Pietų Korėjos marškinėlius.

Eurolygoje M.Raduljica pastarąjį sykį žaidė 2016-2017 m. sezone, kai gynė Milano „Olimpia“ garbę. Tame sezone serbo rodikliai siekė 9,1 taško ir 3,5 atkovoto kamuolio.

Daug vasarų M.Raduljica žaidė ir Serbijos rinktinėje, su kuria iškovojo tris sidabro medalius – 2009 m. Europos, 2014 m. pasaulio čempionatuose ir 2016 m. Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

M.Raduljica Belgrado komandoje prisijungė prie jau ir taip gausios vidurio puolėjų kompanijos – joje dar yra Hassanas Martinas, Filipas Petruševas ir Ognjenas Kuzmičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius