Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirėjo pragarą atlaikiusi „Barca“ su R.Jokubaičiu – per žingsnį nuo finalo ketverto

„Barcelona“ su Roku Jokubaičiu antradienio vakarą išgyveno graikišką pragarą ir žengė dar vieną žingsnį link Eurolygos finalo ketverto. Rogerio Grimau auklėtiniai svečiuose po pratęsimo 82:80 patiesė Pirėjo „Olympiakos“, kuriam atstovauja Ignas Brazdeikis.

Ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių Katalonijos klubas pirmauja 2-1.

Ketvirtasis serijos mačas ketvirtadienį vėl bus žaidžiamas Pirėjuje.

Rungtynių nugalėtojas sprendėsi pačioje dvikovos pabaigoje. Prasidėjus paskutinei minutei ir „Oly“ pirmaujant dviem taškais Tomašas Satoransky turėjo puikią progą išvesti katalonus į priekį, bet prametė tritaškį.

Visgi kamuolį katalonai išlaikė ir Nico Laprovíttola puikiu reidu suklaidino Thomasą Walkupą bei rezultatą išlygino – 71:71.

Šeimininkams liko 7,6 sek., Nigelas Williamsas-Gossas atliko gerą metimą iš vidutinio nuotolio, bet jis tikslo nepasiekė ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Jo metu vėl arčiau pergalės buvo graikai. Moustapha Fallo užvestas „Oly“ šoko į priekį, ilgai pirmavo, bet likus 36 sek. T.Satoransky pataikė tritaškį ir rezultatą išlygino – 80:80.

N.Williamso-Gosso metimas buvo netikslus, tad katalonams priklausė paskutinė ataka. Graikams prasižengus, „Barcelona“ ekipai liko kiek daugiau nei 3 sek.

Paskutinį metimą ėmė realizuoti Jabary Parkeris. Jis atliko tolimą metimą, laikas pasibaigė, bet teisėjai užfiksavo abejotiną Filipo Petruševo pražangą.

Baudų metimais „Barcos“ žvaigždė išplėšė pergalę.

I.Brazdeikis buvo registruotas mačui, bet aikštėje nepasirodė.

„Barcai“ atstovaujantis R.Jokubaitis per 9 minutes taškų nepelnė (0/2 trit.), atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko -1 naudingumo balą.

„Olympiakos“: Filipas Petruševas 18, Mosesas Wrightas 16 (8 atk. kam.), Thomasas Walkupas 10 (6 rez. perd., 4 per. kam.), Nigelas Williamsas-Gossas 9.

„Barcelona“: Janas Vesely 16, Tomašas Satoransky, Willy Hernangomezas ir Jabari Parkeris (9 atk. kam.) – po 13, Nicolas Laprovittola 12 (8 rez. perd.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius