-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 20

Prieš Eurolygos mačą Berlyne – „Galatasaray“ sirgalių sukeltos riaušės

Bankrutuojančio Stambulo „Galatasaray“ krepšinio klubo sirgaliai eilinį sykį per šį sezoną „privirė košės“. Jiems neužteko, kad Eurolygos vadovybė dėl sirgaliaus mirties prieš praėjusių metų akistatą su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubą nubaudė pinigine bauda ir trijų mačų aistruolių diskvalifikacija. Martyno Pociaus atstovaujamos komandos gerbėjai Berlyno „O2 World“ arenoje ketvirtadienį sukėlė riaušes, dėl kurių neprasidėjo 22 valandą turėjusios startuoti Eurolygos rungtynės tarp vietos „Alba“ ir „Galatasaray“.
Turkų sirgalių sukeltos riaušės Berlyne
Turkų sirgalių sukeltos riaušės Berlyne / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kol policija malšino aistras arenoje, abiejų komandų krepšininkai apie pusvalandį praleido rūbinėse.

Pranešama, kad konfliktą įplieskė aršiausi „Galatasaray“ sirgaliai, kurie įsiveržė į Berlyno komandos gerbėjų sektorių. Susirėmimą ėmė gesinti specialūs riaušių malšinimo būriai. iš viso bilietus į dvikovą buvo nusipirkę 3 tūkst. Turkijos klubo aistruolių.

Aistros pradėjo kaisti dar tada, kai „Alba“ krepšininkai apšilinėjo: keletas „Galatasaray“ ekipos sirgalių metė kėdes į varžovų komandos žaidėjus. „Galatasaray“ klubo krepšininkai ir treneris mėgino raminti savo ekipos gerbėjus, tačiau bergždžiai.

Tik po to, kai policija „surinko“ dalį aršiausių turkų sirgalių, teisėjai ir mačo komisaras priėmė sprendimą nukelti rungtynių pradžią valandą vėliau – 23 valandą.

VIDEO: Muštynės Berlyno arenoje
VIDEO: Riaušės Berlyno arenoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius