Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 18

Pripažinimas Kaune: „Olympiakos“ lyderis atsiėmė Eurolygos MVP apdovanojimą

Saša Vezenkovas penktadienį stos į Eurolygos finalo ketverto kovas, bet jų išvakarėse Pirėjo „Olympiakos“ vedlys sulaukė pripažinimo.
Pirėjo „Olympiakos“ lyderis Saša Vezenkovas
Pirėjo „Olympiakos“ lyderis Saša Vezenkovas / „Scanpix“ nuotr.

Eurolygos finalo ketverto atidarymo ceremonijos Kaune metu S.Vezenkovui įteiktas Eurolygos sezono naudingiausio žaidėjo apdovanojimas.

Bulgaras prizą atsiėmė iš Eurolygos prezidento Dejano Bodirogos rankų.

S.Vezenkovą Eurolyga nustebino į sceną pakviesdama ir artimiausius žaidėjo žmones – mama, tėtį ir seserį.

„Noriu padėkoti visiems, kurie man padėjo pasiekti šį titulą – organizacijai, komandos draugams, treneriams, – užlipęs ant scenos Kauno Vienybės aikštėje kalbėjo Eurolygos MVP. – Taip pat visiems vyrukams, kurie rūpinasi mumis ir dirba už kamerų. Labai džiaugiuosi čia būdamas. Linkiu sėkmės visoms keturioms komandoms ir tikiuosi, kad laimės geriausi.“

206 cm ūgio puolėjas tapo trečiuoju „Olympiakos“ žaidėju, išrinktu Eurolygos sezono MVP – anksčiau šio apdovanojimo sulaukė Milošas Teodosičius ir Vassilis Spanoulis.

Ryškiai Graikijos komandoje šį sezoną spindėjęs 27-erių puolėjas vidutiniškai pelnė po 17,2 taško, atkovojo po 6,8 kamuolio ir rinko po 21,2 naudingumo balo.

Jo komanda reguliariajame sezone užėmė pirmą vietą, ketvirtfinalio serijoje 3:2 įveikė Stambulo „Fenerbahče“, o pusfinalyje grumsis su „Monaco“ ekipa.

„Raudonieji“ mėgins žengti toliau negu praėjusiais metais, kai apmaudžiai pasitraukė pusfinalyje po lemtingo Stambulo „Anadolu Efes“ lyderio Vasilije Micičiaus metimo aidint sirenai.

„Praėjusiais metais į ketvertą su šia komanda patekome pirmą kartą – tik keli iš mūsų turėjo tokios patirties, kitiems tai buvo kažkas naujo. Visi prisimena, kaip baigėsi pusfinalis, dėl to tai mums buvo motyvacija čia sugrįžti. Finalo ketvertas yra visai kas kita nei ilgas sezonas, bet tikiuosi, kad šį kartą jis mums bus sėkmingas“, – kalbėjo pripažinimo sulaukęs bulgaras.

„Olympiakos“ pusfinalis su „Monaco“ penktadienį prasidės 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius