Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 04

R.Kurtinaičio kėdė kaista iki raudonumo: „Chimki“ pralaimėjo nervų karą Miunchene

Rimas Kurtinaitis šią savaitę priverstinai atsisveikino su trimis trenerių štabo nariais, tačiau šis sukrėtimas greitų vaisių neatnešė. Maskvos srities „Chimki“ išvykoje 77:80 (22:15, 18:28, 24:21, 13:16) krito prieš Eurolygoje šį sezoną žibančią Miuncheno „Bayern“ ekipą.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

R.Kurtinaičio asistentai Giedrius Kurtinaitis ir Robertas Kuncaitis bei fizinio rengimo treneris Evaldas Kandratavičius buvo pasiųsti namo iš Pamaskvės savaitės viduryje.

Berlyne, likus žaisti kiek mažiau nei minutę, „Chimki“ pirmavo vienu tašku (77:76), bet Stefanas Jovičius nepataikė tritaškio.

Nickas Weileris-Babbas sumetė baudų metimus, o tuomet iš toli netiksliai metė ir Aleksejus Švedas.

Žanas Šisko laikė kamuolį iki atakos pabaigos ir prametė, bet kamuolys nukrito tiesiai N.Babbui į rankas, „Chimki“ dar prasižengė, bet po taiklių baudų metimų iki rungtynių pabaigos jau buvo likę vos 1,5 sekundės.

Po minutės pertraukėlės tritaškį su sirena metė toli gražu ne tolimų metimų specialistas Gregas Monroe – kamuolys tinklelio neskrodė ir „Bayern“ šventė pergalę.

Wade'as Baldwinas nugalėtojams pelnė 19 taškų ir išprovokavo net 9 varžovų pražangas, tačiau savo pasirodymą baigė anksčiau laiko dėl 5 asmeninių nuobaudų.

A.Švedas pralaimėjusiems surinko 20 taškų (3/7 dvit., 4/7 trit., 2/3 baud. met.), atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 8 kamuolius.

„Chimki“ pataikė 62 proc. dvitaškių (21/34) ir 33 proc. tritaškių (8/24 trit.).

„Bayern“ dvitaškius realizavo 53 proc. (21/40), tritaškius – 41 proc. (9/22) taiklumu.

„Chimki“ tai jau devintas pralaimėjimas šiame Eurolygos sezone per 11 rungtynių, „Bayern“ iškovojo aštuntąją pergalę per 12 susitikimų.

„Bayern“: W.Baldwinas 19 (9 išpr. praž.), P.Zipseris 18, V.Lučičius 10, N.Dedovičius 9, J.Reynoldsas 8 (9 atk. kam.).

„Chimki“: A.Švedas 20 (8 atk. kam., 9 rez. perd., 3 kl., 5 praž.), G.Monroe 18, J.Timma 10, D.Bookeris 9, J.Mickey 8 (10 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius