Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldžią pergalę Barselonoje pasiekęs Š.Jasikevičius gyrė auklėtinių charakterį

Trečiadienio vakarą Šarūnas Jasikevičius iškovojo vieną saldžiausių šio sezono pergalių, kai su Stambulo „Fenerbahče“ svečiuose 88:74 palaužė „Barcelona“ ekipą, kuriai vadovavo praėjusiais metais.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Vida Press nuotr.

Tai buvo jau ketvirta turkų pergalė Eurolygoje iš eilės.

„Mačas buvo banguotas, kuriame tris kėlinius iš keturių dominavome aikštėje, bet apmaudu, kad prisidarėme sau problemų trečiajame ketvirtyje. Tai man buvo netikėtumas, nes ši komanda jau ne kartą yra įrodžiusiu, kad geba gerai žaisti trečiuosius kėlinius. Šį kartą vaizdas iš karto po pertraukos atrodė nekaip, bet sugrįžome ir ketvirtajame kėlinyje vėl tvirtai perėmėm mačo kontrolę į savo rankas. Lemiamomis minutėmis mus patraukė Scottie Wilbekinas ir Nigelis Hayesas-Davisas. Labai svarbu, kad tarpusavio rungtynėse įgijome pranašumą prieš varžovus“, – džiaugėsi Š.Jasikevičius.

Strategas pažymėjo, kad pergalės pamatus padėjo geras pirmasis kėlinys.

Nors „Fenerbahče“ per pirmuosius kėlinius turi vieną prasčiausių gynybos reitingų visoje Eurolygoje, šį kartą viskas buvo priešingai.

Surakinę šeimininkus, turkai per pirmas dešimt minučių į savo krepšį praleido vos 11 taškų.

„Visi puikiai suprato, kad po praėjusio pralaimėjimo prieš mus „Barca“ bus labai motyvuota. Taip ir buvo. Galiausiai jiems leidome įmesti 74 taškus ir tai yra puikus rezultatas. Kai rungtynės klostėsi taip, buvo akivaizdu, kad į antrą mačo pusę jie išeis visai kitaip nusiteikę. Ir visgi labai smagu dėl to, ką mano vyrukai padarė pralaimėję trečią kėlinį“, – pakartojo Š.Jasikevičius.

Stambulo komanda Eurolygoje užima ketvirtą poziciją. Nuo antrąją vietą užimančių katalonų Šaro vyrus dabar teskiria pergalė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius