Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 14

Šaras aiškino „El Clasico“ atomazgą: „Turime būti žudikai“

„Barcelona“ komandos treneris Šarūnas Jasikevičius buvo patenkintas didžiąja dalimi rungtynių su Madrido „Real“, kurias galiausiai pavyko laimėti 75:73.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Barcelona“ klubo nuotr.

„Mes žaidėme savo geriausią, krepšinį 35 minutes. O tada sugriuvome. Turime džiaugtis, buvome tikrai geresnė komanda. Turime būti žudikai, – dėstė Šaras. – Turime nulaužti tokias rungtynes, nes varžovas yra labai geras ir jei jo nenužudysi, jis sugrįš.“

Žaidimo pagerėjimas tenkino Š.Jasikevičių net labiau nei pati pergalė.

„Žengėme žingsnį į priekį. Pergalė labai svarbi visiems, bet man daug svarbiau yra gerinti žaidimą. Buvome itin solidūs, laikėmės žaidimo plano daugiau nei 30 minučių. O iš paskutinio kėlinio turime pasimokyti.

Einame į priekį kaip komanda, šios rungtynės parodė, kokie galime būti geri. Ir kaip negalima pamesti koncentracijos. Esame kylančioje kreivėje, tačiau dar reikia šiek tiek laiko. Pergalė prieš Madridą visada padeda pakelti pasitikėjimą savimi ir labiau susijungti su sirgaliais“, – dėstė treneris iš Lietuvos.

Paskutiniosios atkarpos bėdas Šaras aiškino psichologija ir mentalitetu.

„Kai kuriose situacijose buvome pavargę, kitose per daug atidavėme. O taip daryti negalime El Clasico. Čia už klaidas brangiai mokama. Sustojome žaisti ir ėmėme žiūrėti į laikrodį, o tai blogiausia, ką gali daryti dideliuose mačuose“, – pasakojo Š.Jasikevičius.

VIDEO: Barcelona survives Real late comeback! | Round 2, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius