Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Serbų spauda: „Crvena zvezda“ nesugebėjo pasiimti to, kas jai siūloma“

Serbijos žiniasklaida po Eurolygos rungtynių, per kurias Kauno „Žalgiris“ Belgrade nugalėjo „Crvena zvezda“ 93:91, liūdėjo dėl paleistos progos laimėti, tolstančių įkrintamųjų varžybų ir minėjo galimą teisėjų klaidą, nors jos nelaikė svarbiausia rungtynių baigties priežastimi.

„Zvezda“ nežino, kaip pasiimti tai, kas jai siūloma“, – taip rungtynes apibendrino „Telesport“.

„Zvezda“ pralaimi didelę dramą „Žalgiriui“: raudoni-balti – vis toliau nuo įkrintamųjų“, – pritarė „Novosti“.

Tiesa, visi Serbijos žurnalistai sutiko, kad rungtynės buvo puikios, ir už jas galima pagirti tiek Belgrado, tiek Kauno komandas.

„Žalgiris“ ir „Crvena zvezda“ sužaidė fantastiškas rungtynes. Nuo pirmojo teisėjo švilpuko žiūrovai stebėjo nenuspėjamo scenarijaus įvykius“, – skelbė „Novosti“.

„Deja, rungtynių pabaigoje įtakos turėjo ir teisėjų sprendimai, kurie nebuvo palankūs raudoniems-baltiems. Vis dėlto jie turėtų kaltinti tik save, jų pačių klaidos kainavo itin brangiai“, – išvadas darė „Sportski žurnal“.

Žurnalistams neakivaizdžiai pritarė ir „Sportski žurnal“ cituojamas Freddie Gillespie.

„Kovojome kietai, o viskas sprendėsi paskutinėmis minutėmis. Manau, neturėjome visko atiduoti į teisėjų rankas. Turėjome įgyti pranašumą anksčiau, geriau pradėti antrą rungtynių pusę. Tai yra labai skaudus pralaimėjimas“, – sakė amerikietis.

„Novosti“ pateikė daugiau detalių apie tai, kas vyko po rungtynių, tačiau savo aistruolių nei šis leidinys, nei kiti nekritikavo.

„Keenanas Evansas užmynė vidurio liniją, likus žaisti 15 sek. ir svečiams pirmaujant 2 taškais. Teisėjai to nepamatė, todėl į juos iš tribūnų ėmė skrieti įvairūs daiktai. Rungtynės buvo nutrauktos apie minutę, kai pranešėjas prašė aistruolių nusiraminti. Šie nepertraukiamai keikė arbitrus, – rašė leidinys. – Dėl ginčytinų epizodų, kurie, anot aistruolių, sugadino rungtynes, tris teisėjus iš aikštės lydėjo apsauga, nukentėjo net tunelis, kuriuo arbitrai ėjo savo rūbinės link.“

Tuo pačiu visa Serbijos žiniasklaida liaupsino Milošą Teodosičių puikiai pakeitusį Yago Dos Santosą. 175 cm ūgio brazilas pelnė 21 tašką ir išdalino net 14 rezultatyvių perdavimų.

„Jis puikiai užpildė Teo batus. Yago nuostabiai dirigavo komandos žaidimui ir jau iki didžiosios pertraukos lengvai surinko 6 rezultatyvius perdavimus. Jis buvo tikras „Crvena zvezda“ žaidimo variklis“, – žavėjosi „Novosti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje