Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 24

Šiltai Atėnuose sutiktas Šaras: „Turbūt geriausios 20 mano sekundžių šiame sezone“

Atėnų „Panathinaikos“ išvykoje pranokusi „Barcelona“ komanda užsitikrino vietą Eurolygos atkrintamosiose, o Šarūnas Jasikevičius po rungtynių atidavė duoklę šiltai jį priėmusiems sirgaliams. „Turbūt geriausios 20 mano sekundžių šiame sezone“, – sakė Šaras.

OAKA arenoje Nikola Mirotičiaus, Mike'o Tobey ir su trigubu dubliu flirtavusio Tomašo Satoransky vedama „Barcelona“ triumfavo 88:74.

Šarūno Jasikevičiaus komanda tapo trečiąja šio sezono Eurolygoje, užsitikrinusia vietą atkrintamosiose varžybose. Pirmieji tai padarė Pirėjo „Olympiakos“, po kurių sekė Madrido „Real“.

„Sveikinimai žaidėjams ir sirgaliams su pergale. Esu dėkingas „Panathinaikos“ žmonėms už šiltą priėmimą, – po mačo kalbėjo Š.Jasikevičius. – Visada turi būti laimingas, kai Eurolygos išvykoje nuskini pergalę. Manau, kad gerai išnaudojome Mike'ą Tobey, o antroje mačo pusėje nuostabiai žaidė Nikola Mirotičius. Mes gerai kovojome dėl kamuolių, bet suklydome 18 kartų. Akivaizdu, kad rungtynės nebuvo lengvos. Mums trūko koncentracijos, bet galiausiai radome kelią į pergalę.“

Kaip ir Kaune ar Barselonoje, Šaras išskirtinio dėmesio sulaukia ir Atėnuose, kuriuose rungtyniavo 2007–2010 metų sezonuose, o trumpai buvo sugrįžęs ir 2011-aisiais.

„Tai dažnai kartoju, bet tai yra turbūt geriausios 20 mano sezono sekundžių – kelionė nuo OAKA įėjimo iki suolelio. Kiekvieną kartą įžengus į areną mane užplūsta prisiminimai. Santykiai su gerbėjais – puikūs, galiu tik dar kartą jiems už tai padėkoti. Tikiuosi, kad visa tai tęsis. Jaučiuosi laimingas visada grįždamas į Atėnus“, – sakė Šaras.

VIDEO: „Eurolygos diena“: „Žalgirio“ kortos ir brangūs „Fenerbahče“ pirkiniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius