Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 11 06

Smūgis Turkijos rinktinei – Eurolygos čempionų nesulauks

Eurolygos čempionės Stambulo „Fenerbahče“ ekipos Turkijos krepšininkai pareiškė, kad nepadės nacionalinei rinktinei pasaulio čempionato atrankos rungtynėse.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Stambulo klubui atstovaujantys Turkijos krepšininkai Melihas Mahmutoglu, Sinanas Guleras, Baris Hersekas, Ali Muhammedas, Egehanas Arna išplatino bendrą pranešimą.

„Kaip visi žinote, FIBA atrankos rungtynių tvarkaraščio pasikeitimai mus stuma į labai nepatogią padėtį. Mums visada buvo garbė vilkėti nacionalinės rinktinės marškinėlius, tačiau mes turime įsipareigojimus ir savo komandai“, – rašoma pranešime.

Krepšininkai prašo, kad FIBA tvarkaraštis būtų peržiūrėtas ir būtų atsižvelgiama į pačių žaidėjų nuomonę: „NBA ir Eurolygos žaidėjams neįmanoma žaisti pasaulio čempionato atrankoje.“

Sklando gandai, kad į rinktines savo žaidėjus išleis tik keturi Eurolygos klubai – Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Anadolu Efes“, Maskvos CSKA, „Chimki“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius