Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto žvaigždžių prognozės Eurolygai: Šaru tiki beveik visi

Eurolyga pasidalino septynių krepšinio ir vienos teniso žvaigždės prognozėmis, kas šį sezoną žais šio turnyro finalo ketverte.
Šarūnas Jasikevičius laimėjo pirmąsias penkerias rungtynes prie Stambulo „Fenerbahče“ vairo.
Šarūnas Jasikevičius / Imago / Scanpix nuotr.

Savo nuomonę išsakė geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius bei praeityje Eurolygoje žibėję krepšininkai: Emanuelis Ginobili, Bogdanas Bogdanovičius, Ekpe Udoh, Tyrese'as Rice'as, Saša Vezenkovas, Mike'as Batiste'as ir Luka Dončičius.

Visi jie sudėliojo po keturias komandas, kurios, jų manymu, pateks į finalo ketvertą.

Vieningos nuomonės sporto žvaigždės nepriėjo – nė viena komanda nebuvo įvardinta aštuonis sykius.

Labiausiai jie tiki reguliarųjį sezoną laimėjusiu Madrido „Real“ klubu. Karališkąją komandą finalo ketverte mato visi apklausti krepšininkai, tik N.Džokovičius „karalių“ į savąją prognozę neįtraukė.

„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

Daugelis mano, kad finalo ketverte bus ir Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“. Nors ji reguliariajame sezone jau nepakils aukščiau nei penktoji vieta ir ketvirtfinalyje neturės namų aikštės pranašumo, „kanarėlėmis“ tiki visi, išskyrus N.Džokovičių ir E.Udoh.

Scanpix/IMAGO/Seskim Photo TR nuotr./Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai
Scanpix/IMAGO/Seskim Photo TR nuotr./Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai

Trečioje vietoje – Atėnų „Panathinaikos“ su Mariumi Grigoniu. Graikijos klubą įrašė penki apklaustieji, o jų finalo ketverte Berlyne nemato tik E.Ginobili, B.Bogdanovičius ir T.Rice'as.

Lygiai pusė – keturi iš aštuonių – finalo ketverte tikisi išvysti „Barcelona“ su Roku Jokubaičiu, trys mano, kad tarp keturių stipriausių bus Pirėjo „Olympiakos“ su Ignu Brazdeikiu arba „Monaco“ su Donatu Motiejūnu.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Donatas Motiejūnas
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Donatas Motiejūnas

Visos šios šešios paminėtos komandos užsitikrino vietas pirmajame šešete, tad tikrai atkrintamosiose varžybose.

Du iš apklaustų sportininkų – E.Ginobili ir M.Batiste'as – į ketvertą įrašė Bolonijos „Virtus“, nors šis Italijos klubas dar nėra užsitikrinęs vietos atkrintamosiose ir turės žaisti įkrintamosiose. Gali būti, kad „Virtus“ jose turės laimėti du susitikimus, Luca Banchi auklėtiniai gali likti tik devinti arba dešimti reguliariajame sezone.

Scanpix/IMAGO/IPA Sport nuotr./Bolonijos „Virtus“ krepšininkai
Scanpix/IMAGO/IPA Sport nuotr./Bolonijos „Virtus“ krepšininkai

Dar po vieną balsą gavo Vitorijos „Baskonia“ ir Belgrado „Partizan“. Baskais, kurie kaip ir „Virtus“ žais įkrintamosiose, pasitiki B.Bogdanovičius, o begalinį tikėjimą tautiečiais serbais demonstruoja N.Džokovičius, nors „Partizan“ gali likti net už įkrintamųjų borto – jiems šią savaitę reikia ne tik laimėti prieš „Valencia“, bet ir sulaukti Stambulo „Anadolu Efes“ pralaimėjimo prieš Belgrado „Crvena zvezda“. Tokiu atveju „Partizan“ pačiuptų 10-ąją vietą.

Eurolygos reguliarusis sezonas baigsis šią savaitę, balandžio 12-ąją. Įkrintamosios varžybos vyks balandžio 16-19 dienomis, o atkrintamosios startuos balandžio 23-ąją.

Eurolygos finalo ketvertas Berlyne bus surengtas gegužės 24-26 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius