-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 18

Stambule lakstė žiežirbos – Šaras apkaltino Eurolygos čempionus sukčiavimu

Savo auklėtinį Nikolą Kaliničių vidury rungtynių į rūbinę išsiuntęs Šarūnas Jasikevičius karštas buvo ir po dvikovos Stambule.
Šarūnas Jasikevičius ir Erginas Atamanas
Šarūnas Jasikevičius ir Erginas Atamanas / „Scanpix“ nuotr.

„Barcelona“ (5-3) išvykoje 86:96 pralaimėjo Eurolygos čempionei „Anadolu Efes“ (3-5) ekipai, o Šaras po finalinio švilpuko įsivėlė į konfliktą su Ergino Atamano asistentais.

Pats Š.Jasikevičius spaudos konferencijoje apie minėtą epizodą nedaugžodžiavo, nukirsdamas, kad „tai – trenerių reikalas“.

Nenorėjo lietuvis plačiau papasakoti ir to, kas nutiko su N.Kaliničiumi. „Jis negerbė komandos. Išsispręsime tai ekipos viduje“, – tepasakė jis.

Plačiau po finalinio švilpuko, treneriams jau spaudžiant rankas, kilusių žiežirbų priežastis paaiškino Erginas Atamanas.

„Žinote, prieš rungtynes Šaras juokavo, kad man paskambins ir paklaus, ar Shane‘as Larkinas galės žaisti. Jis nepaskambino. Laukiu jo skambučio šį vakarą, nes jis turi atsiprašyti“, – monologą pradėjo E.Atamanas, cituoja „EuroHoops“.

„Po rungtynių paspaudėme vienas kitam rankas, bet tada jis metė kaltinimus mano asistentams sakydamas, kad „gerai nufilmavome jo komandos treniruotę“. Tai sunkūs kaltinimai.

Šaras yra labai geras mano draugas ir aš kviečiu jį tai įrodyti“, – tęsė dukart iš eilės Eurolygos čempionų strategas.

„Per mano 4-5 metų laikotarpį šiame klube mes niekada nesame taip darę. Jei Šaras paskambins ir įrodys (kad mes filmavome „Barcelona“ treniruotę), aš šiandien pat atsistatydinsiu.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Erginas Atamanas
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Erginas Atamanas

Tačiau jeigu jis negali to įrodyti ir nesiruošia atsiprašyti, tuomet jis turi atsistatydinti iš Eurolygos trenerių tarybos už mano asistentų įžeidimą“, – griežtai rėžė „Anadolu Efes“ vairininkas.

„Toks Šaro elgesys man labai nepatinka. Kaip jūs tai parašysite? Kad Erginas Atamanas vėl kelia įtampą? Tai jūsų reikalas“, – akmenį ir į žurnalistų daržą įmetė Stambulo klubo strategas.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Šarūnas Jasikevičius
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Tai ne pirmas kartas, kai Š.Jasikevičius Eurolygoje kolegą apkaltina šnipinėjimu. 2017-aisiais, dar treniruodamas Kauno „Žalgirį“, jo komandos treniruotės filmavimu Šaras kaltino ir Tel Avivo „Maccabi“ tuo metu treniravusį kroatą Neveną Spahiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius