-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 04

Tik faktai: neįprastas P.Jankūnas su nutrūkusia įspūdinga serija ir neišgelbėję „Žalgirio“ rekordai

Statistiškai Kauno „Žalgiris“ padarė daug, kad galėtų tikėtis pergalės Maskvoje. Tačiau žalgiriečiai taip ir nesulaužė CSKA prakeiksmo Rusijoje – jų tvirtovėje jau pralaimėjo 10-ą Eurolygos dvikovą iš tiek pat galimų 91:94. 24sek pateikia įdomiausius žalgiriečių kovos skaičius.
Paulius Jankūnas ir Andrejus Voroncevičius
Paulius Jankūnas ir Andrejus Voroncevičius / „Scanpix“ nuotr.

Nando De Colo pelnė 25 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir surinko 37 naudingumo balus. Tai efektyviausios CSKA lyderio Eurolygos rungtynės karjeroje.

Kitas CSKA lyderis Willas Clyburnas prieš „Žalgirį“ sužaidė ne tik efektyviausias (34 naud. bal.), bet ir rezultatyviausias (26 tšk.) savo karjeros Eurolygoje rungtynes.

„Žalgirio“ įžaidėjas Vasilije Micičius surinko 28 naudingumo balus ir pasiekė asmenį karjeros rekordą, kurį buvo pasiekęs prieš savaitę Barselonoje (24). Serbas taip pat pakartojo rezultatyvumo rekordą (20) ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

VIDEO: Š.Jasikevičius: „Aš nusivylęs. Labai nusivylęs“

Edgaras Ulanovas sužaidė rezultatyviausią sezono mačą – įmetė 14 taškų. Jis taip pat pakartojo asmeninį pataikytų tritaškių Eurolygoje rekordą – trečiąkart karjeroje įmetė tris tritaškius. Tai taip pat buvo naudingiausias puolėjas susitikimas šį sezoną (16 naud. bal.).

Paulius Jankūnas sužaidė neefektyviausią Eurolygos mačą nuo 2016-ųjų spalio 28-osios – surinko 3 naudingumo balus.

Nutrūko įspūdinga kapitono 24 iš eilės įmestų baudų seriją – Maskvoje tikslą pasiekė 3 baudos iš 4.

„Žalgiriui“ tai buvo rezultatyviausios sezono rungtynės. 10-ia taškų mažiau, 81, iki tol žalgiriečiai buvo įmetę Barselonoje. Tiesa, 94 taškų, kiek įmetė CSKA, „Žalgirio“ gynyba taip pat dar nebuvo praleidusi.

VIDEO: Karštas P.Jankūno komentaras po pralaimėjimo CSKA

Paulius Valinskas per 5 min. 55 sek. įmetė 11 taškų ir sužaidė rezultatyviausias karjeros Eurolygoje rungtynes. Gynėjas surinko tiek taškų, kiek per visą karjerą Eurolygoje buvo pelnęs per 9 rungtynes. T.y. per nepilnas 6 minutes P.Valinskas pelnė tiek taškų, kiek buvo įmetęs per beveik 55 minutes.

Artūras Milaknis per 24 minutes pelnė 8 taškus ir pataikė 2 tritaškius iš 5 – tiek, kiek buvo įmetęs per 4 iki tol vykusias Eurolygos rungtynes. Dabar snaiperio pataikymo procentas iš toli – 23,5 proc. (4/17).

Iki rungtynių su „Žalgiriu“, CSKA puolėjas Andrejus Voroncevičius per 4 Eurolygos mačus buvo pelnęs 4 taškus. Per dvikovą su „Žalgiriu“ puolėjas surinko 14, įskaitant tuos tris jo tritaškius iš eilės ketvirtojo kėlinio viduryje.

V.Micičius pataikė 2 tritaškius iš 4 – įmetė dvigubai daugiau, nei iki šiol buvo įmetęs per 4 Eurolygos rungtynes (1/11).

Jaunasis Gytis Masiulis per 3 minutes pelnė 3 taškus – 19-mečiui tai kol kas rezultatyviausias pasirodymas Eurolygoje.

Brandonas Daviesas sužaidė prasčiausias savo rungtynes „Žalgiryje“ – surinko -7 naudingumo balus.

Prancūzas Axelis Toupane'as surinko 12 naudingumo balų ir sužaidė naudingiausias rungtynes šį sezoną. Pasirodo, tai efektyviausias jo mačas Eurolygos karjeroje.

Greitomis atakomis Maskvoje „Žalgiris“ pelnė daugiau taškų (5), nei per 4 pirmąsias Eurolygos rungtynes (4).

Žalgiriečiai pataikė net 12 tritaškių iš 21 (57 proc.). Tai penkiais daugiau nei ankstesnis geriausias rezultatas ir vos vienu mažiau, nei per trejas pastarąsias rungtynes kartu sudėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius