Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiąjį serijos mūšį pasitinkantis Šaras: „Turime nuosekliai gerinti žaidimą“

Trejus metus iš eilės Eurolygos finalo ketverte rungęsis Šarūnas Jasikevičius vėl yra arti didžiojo stipriausio Senojo žemyno turnyro komandų ketverto.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pergale per pratęsimą ketvirtfinalio seriją Monako Kunigaikštystėje pradėjusi, bet dramatiškai kritusi antrajame mūšyje Stambulo „Fenerbahče“ turi galimybę jau šią savaitę iškovoti bilietą į Eurolygos finalo ketvertą.

Šarūno Jasikevičiaus diriguojama Turkijos komanda namuose su „Monaco“ krepšininkais susikaus artėjantį trečiadienį (20.45 val.) ir penktadienį (20.45 val.).

„Grįžtame namo, – prieš trečiąjį serijos mačą sakė Š.Jasikevičius. – Atkrintamosiose visada labai svarbu yra nuosekliai kelti žaidimo lygį ir kiekvienose rungtynėse demonstruoti vis geresnį krepšinį. Mes suprantame, kad mūsų laukia labai sudėtingas, kietas, fiziškas ir rimtas mačas. Kaip ir visada, taip ir dabar kiekviena detalė bus svarbi. Negalime prarasti nė dalelytės koncentracijos. Tikėkimės, kad rungtynes galėsime pradėti šiek tiek geriau, o apskritai tiesiog reikės toliau žaisti savąjį žaidimą.“

Mintimis prieš artėjantį mačą dalijosi ir „Fenerbahče“ gynėjas Tyleris Dorsey, tapęs netikėtu Šaro koziriu šioje ketvirtfinalio serijoje.

28-erių metų 193 cm ūgio Graikijos pilietybę turintis amerikietis reguliariajame Eurolygos sezone rinko po 8,9 taško, tačiau per dvejas pirmąsias rungtynes Monako Kunigaikštystėje šio krepšininko taškų vidurkis siekė net po 19 taškų per 29 minutes ant parketo.

„Smagu grįžti namo, – rungtynių su „Monaco“ išvakarėse sakė T.Dorsey. – Laukia turbūt vienos svarbiausių šios serijos rungtynių. Atlikome savąjį darbą išvykoje ir laimėjome vieną mačą, o dabar turime apginti namų tvirtovę. Žiūrime tik į artimiausią mūšį. Trečiadienį laukia labai svarbios rungtynės, kurių svarbą supranta visi. Turėsime į aikštelę žengti su tinkama energija. Mano nuomone, rungtynes Monake pradėjome pernelyg lėtai, tad turime atkreipti į tai dėmesį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius