Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 03

M.Jamesas papasakojo apie „Žalgirį“, atskirtį nuo CSKA ir darbą restorane

Nuo Maskvos CSKA komandos atskirtas Mike'as Jamesas ketvirtadienį debiutavo šio klubo dublerių ekipoje, o po rungtynių pasiautėjo socialiniame tinkle „twitter“, kuriame pasisakė ir apie hipotetinį žaidimo Kauno „Žalgiryje“ scenarijų.

Praėjusį vasarį nuo Maskvos CSKA komandos po konflikto su treneriu Dimitriu Itoudžiu nušalintas Mike'as Jamesas lieja prakaitą Rusijos sostinėje, tačiau ne su pagrindine šalies komanda.

31-erių metų 185 cm ūgio aikštingasis krepšininkas turi galiojantį kontraktą iki 2023-ųjų metų, tad kol sutartis nėra nutraukta, jis sportuos Maskvoje, bet ne D.Itoudžio ekipoje.

Ketvirtadienio vakarą CSKA dubleriai rezultatu 52:62 nusileido Samaros klubui, o ant parketo pasirodė ir Eurolygos žvaigždutė, pelniusi 5 taškus, atkovojusi 2 kamuolius ir blokavusi 2 metimus.

Po rungtynių Mike'as Jamesas aktyviai bendravo su sekėjais socialiniame tinkle „twitter“.

„Šiuo metu nėra jokios gėdos neturėti darbo. Kiek girdėjau, Kinijos lyga užvėrė duris užsieniečiams. NBA vietos irgi yra mažiau. Daug gerų krepšininkų laukia pasiūlymų. Aš esu tik vienas iš jų“, – rašė krepšininkas.

Keletą kartų praėjusį sezoną suspenduotas gynėjas klubo kantrybės taurę perpildė per rungtynes Kazanėje, kai vos po trijų minučių nuo mačo pradžios prieš UNIKS ant suolelio sukonfliktavo su treneriu D.Itoudžio.

Specialistas auklėtinį išvijo į rūbinę, o šis mačas M.Jamesui tapo paskutinis CSKA. Sezoną jis užbaigė „Brooklyn Nets“ ekipoje, NBA lygoje jis galimai žais ir kitą sezoną, kai ras kompromisą su Maskvos klubu.

Euroleague.net nuotr./Mike'as Jamesas ir Dimitrios Itoudis
Euroleague.net nuotr./Mike'as Jamesas ir Dimitrios Itoudis

Nuo CSKA šiuo metu atskirtas atletas sulaukė vieno „twitter“ vartotojo pasiūlymo dirbti greito maisto restorane „Popeyes“.

„Jeigu jie gali man mokėti 2,5 milijono JAV dolerių, tuomet gerai“, – atsakė M.Jamesas, išsidavęs apie savo atlygį CSKA.

O ar praėjusį sezoną Eurolygoje po 19,3 taško ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo rinkęs M.Jamesas rungtyniautų Kauno „Žalgiryje“?

„Velnias, tikriausiai tavęs nebepamatysiu „Žalgiryje“, nors žmonės buvo apie tai kalbėję“, – rašė vienas iš krepšininko sekėjų, sulaukęs trumpo atsakymo „ne“.

VIDEO: PIKENROLAS: D.Adomaitis ir J.Mačiulis – atvirai apie „Žalgirio“ sudėtį, D-Mo situaciją ir pasiutpolkę Eurolygoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius