Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 04 08

„urBONUSas“: V.Romanovas – genijus ar beprotis?

Kurioziški Vladimiro Romanovo vadovavimo metai sugulė į knygą. Krepšinio žurnalistas Jonas Miklovas parašė knygą „Aš – stebuklas, jūs nepastebėjote?“, kurioje pasakojamos dar niekur neskelbtos istorijos apie „Žalgirio“ užkulisius 2008-2013 m., jam vadovaujant V.Romanovui. Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – išsamus pokalbis apie knygą ir pagrindinį jos herojų Vladimirą Romanovą.
Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – pasakojimas apie V.Romanovą ir „Žalgirio“ knygą
Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – pasakojimas apie V.Romanovą ir „Žalgirio“ knygą / 15min nuotr.

Su V.Romanovu Maskvoje susitikęs ir pasakojimus apie skandalingąjį buvusį „Žalgirio“ savininką surinkęs žurnalistas neatsakė į podkasto metu užduotą klausimą: tai kas gi buvo V.Romanovas krepšinyje – genijus ar beprotis?

Bet autorius paliko intrigą.

„Man tai buvo pamoka, kad į viską reikia žiūrėti dar plačiau. Jei buvo viena-dvi nesąmonės, tai nereiškia, kad jis buvo visiškas kvailys. Ne. Gal buvo ir penkios nesąmonės, bet gal buvo ir viena gera mintis. Mano noras, kad skaitytojas perskaitęs knygą, padarytų savo išvadas“, – „urBONUSe“ pasakojo J.Miklovas.

Ir knygoje, ir podkaste žurnalistas pasakojo komiškas, bet kartu ir protu sunkiai suvokiamas istorijas, kaip V.Romanovas rinkdavosi žaidėjus pagal gimimo datą, kokie nurodymai buvo užrašyti ant lapelių treneriams ar kaip V.Romanovas su apsauga neįleido Dariaus Maskoliūno į „Žalgirio“ treniruotę.

Krepšinio podkastas „urBONUSas“ su knygos „Aš – stebuklas, jūs nepastebėjote?“ autoriumi Jonu Miklovu apie: keistą susitikimą su V.Romanovu; kurioziškiausias istorijas jam vadovaujant „Žalgiriui“; V.Romanovo lapeliams prieštaravusius ir pritarusius trenerius bei žaidėjus; V.Romanovo naudą ir žalą „Žalgiriui“; nustebinusį žalgiriečių atvirumą apie „Žalgirio“ kenkėjus; V.Romanovo palikimą; knygos rašymo užkulisius.

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audio programėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius