-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Virtus“ atvyksta nukraujavęs: Kaune neturės A.Trinchieri pabrėžto dueto

Bolonijos „Virtus“ klubas į Kauną atvyksta nukraujavęs, bet Italijos komandą treniruojantis Luca Banchi tikisi išvysti kokybišką savo auklėtinių žaidimą „Žalgirio“ arenoje.
Luca Banchi
Luca Banchi / Scanpix/IPA/SIPA nuotr.

„Virtus“ klubas pranešė, kad akistatoje su „Žalgiriu“ komandai nepadės Danielis Hackettas, Isaia Cordinier ir Devontae Cacokas.

Pirmuosius du, kartu su Alessandro Pajola, „Žalgirio“ strategas Andrea Trinchieri priskyrė tarp geriausiai besiginančių perimetro grandies krepšininkų Eurolygoje.

Po 8,4 taško ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo renkantis D.Hackettas iš rikiuotės iškrito dar prieš praėjusios savaitės rungtynes, po 3,2 taško renkantis D.Cacokas nežaidžia nuo gruodžio pabaigos, o 9,1 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio rodiklius fiksuojantis I.Cordinier čiurnos traumą patyrė sekmadienį Italijos lygos susitikime.

„Scanpix“ nuotr./Bolonijos „Virtus“: Isaia Cordinier
„Scanpix“ nuotr./Bolonijos „Virtus“: Isaia Cordinier

Negana to, „Virtus“ jau ir taip pastaruoju metu stringa – Eurolygoje laimėjo 3 iš pastarųjų 10 susitikimų, o vakar suklupo ir vietiniame čempionate.

„Privalome žaisti sklandžiai, kolektyviai, gerai skirstyti kamuolį ir pakelti savo metimų kokybę, – prieš išvyką į Kauną pabrėžė L.Banchi, komandos vairą perėmęs praėjusį rugsėjį. – Kai tai padarome, esame efektyviai žaidžianti komanda. Gynyboje privalėsime žaisdami išvien apriboti oponentų talentą. Negalime prarasti pozityvumo ir turi kautis visas 40 minučių.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Luca Banchi
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Luca Banchi

Žaisime arenoje, kurioje nuo trenerio Trinchieri atvykimo „Žalgiris“ pralaimėjo tik vieną kartą ir visiems sukėlė daug rūpesčių. Turime rodyti charakterį ir išlikti rungtynėse su savo disciplina ir fiziškumu.“

Apie laukiančius iššūkius kalbėjo ir vienas komandos lyderių, Eurolygoje po 9,5 taško ir 4,4 atkovoto kamuolio per rungtynes surenkantis Jordanas Mickey.

„Turėsime žaisti sunkias rungtynes. „Žalgiris“ yra gera komanda, puikiai žaidžianti ir susikoncentravusi, ypač namuose. Turėsime atkreipti dėmesį į atkovotus kamuolius ir gynybą – tai bus svarbiausi rungtynių akcentai. Turėsime būti labai atsargūs“, – įspėjo amerikietis.

„Virtus“ su 17 pergalių ir 12 pralaimėjimų Eurolygoje žengia septintoje vietoje. „Žalgiris“ su 11 pergalių per 29 turus yra 15-as.

Tiesa, pirmąją komandų akistatą pačiame sezono starte Bolonijoje dramatiškai 82:79 laimėjo žalgiriečiai.

30-ojo turo susitikimas Kaune prasidės antradienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius