Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 24

„Wolves“ trenerio dėlionėje – nauja pavardė

Fiasko debiutiniame sezone patyrusi Alytaus „Wolves“ ekipa artimiausiu metu žada išspręsti vyriausiojo trenerio klausimą. Pasak 15min šaltinių, Vilniuje kitą sezoną žaisianti komanda rimtai svarsto buvusio rinktinės generolo Dariaus Maskoliūno kandidatūrą.

Kovo mėnesio pabaigoje atleidusi Rimą Kurtinaitį, Alytaus „Wolves“ jau po dviejų mėnesių duris gali parodyti ir Kurčio įpėdiniu tapusiam Kęstučiui Kemzūrai.

Vos prieš metus susikūręs klubas jau pirmajame sezone sau kėlė aukščiausius tikslus, tačiau „Betsafe-LKL“ ketvirtfinalyje gavo pamokų nuo gerokai kuklesniais finansiniais resursais disponuojančios Jonavos „CBet“ komandos.

Kaip skelbia 15min šaltiniai, K.Kemzūros kontrakte buvo nurodytas „pliusas“ ir kitam sezonui, tačiau su sąlyga, kad „Wolves“ šiame sezone vietiniame fronte iškovos prizinę vietą.

Pasak 15min šaltinių, jau artėjantį savaitgalį yra numatytas „Wolves“ valdybos posėdis, kuriame bus sprendžiamas 53-ejų metų stratego likimas, o jei bus priimtas sprendimas sukti skirtingais keliais, favoritas perimti komandos vairą yra buvęs rinktinės strategas Darius Maskoliūnas.

Nuo 2020-ųjų metų D.Maskoliūnas dirbo Šarūno Jasikevičiaus asistentu „Barcelona“ klube, tačiau praėjusią vasarą specialistui netikėtai buvo parodytos durys, o pastarąjį sezoną jis praleido be klubo.

D.Maskoliūnas nuo 2019-ųjų lapkričio iki 2021-ųjų liepos vadovavo Lietuvos krepšinio rinktinei.

VIDEO: PIKENROLAS: filmo vertas „Real“ triumfas Kaune ir suskaičiuotas Šaro laikas Barselonoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius