Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 02

„Žalgirio“ ginklus vardijęs Ž.Obradovičius: „Jie namuose žaidžia kur kas geriau“

Septynias pergales per pastarąsias devynerias Eurolygos rungtynes iškovojusi Belgrado „Partizan“ penktadienį Nemuno saloje susikaus su Kauno „Žalgiriu“.

Serbijos klubo vairininkas Željko Obradovičius akcentavo kur kas geresnį Kauno „Žalgirio“ žaidimą namuose bei pagrindinius Kazio Maksvyčio komandos vedlius.

„Faktas, kad „Žalgiris“ namie žaidžia daug geriau. Pataikymas yra 10 procentų aukštesnis namuose, o ir kamuolių atkovoja daugiau, – sakė Željko Obradovičius. –Jie žaidžia aukštu penketu 2–3 pozicijose. Šie žaidėjai dominuoja ir bando žaisti arti krepšio. „Žalgiris“ turi Rolandą Šmitą, kuris yra labai geras žaidėjas arti krepšio. Jie turi problemų su traumomis, bet surado sprendimų, nes žaidėjai gali rungtyniauti skirtingose pozicijose. Reikia paminėti ir Edgarą Ulanovą, kuris žaidimu nugara į krepšį kelia problemų praktiškai visoms komandoms. Lukas Lekavičius uždeda žaidimo ritmą, kyla nuo suolo ir įneša daug energijos. Jis yra labai greitas žaidėjas. Tai yra svarbiausi dalykai, apie kuriuos galvojame ruošdamiesi rungtynėms.“

Mintimis apie būsimą dvikovą pasidalijo ir antras pagal efektyvumą (vid. 20,8 naud. bal.) Eurolygos žaidėjas Mathiasas Lessortas.

„Tai bus sunkios rungtynės. Namuose „Žalgiris“ yra visai kita komanda, žaidžianti daug geriau, – sakė Mathiasas Lessortas. – Prieš mėnesį neturėjome šansų patekti į atkrintamąsias varžybas, o dabar mūsų laukia labai svarbus mačas. Kiekvienas susitikimas Eurolygoje yra svarbus. Bandysime laimėti, bet negali žinoti, kuris mačas bus lemiamas. Mūsų požiūris yra žvalgytis tik į artimiausią mačą. Pamiršome prieš tai laimės rungtynes, bandysime prisiminti tik gerus dalykus, kuriuose padarėme. Šiuo metu žaidžiame gerai, rodome gerą energiją ir koncentraciją. Jei to nebus, nebus ir didelių pergalių.“

Rungtynių tarp „Žalgirio“ ir „Partizan“ pradžia – penktadienį 20 valandą Nemuno saloje.

VIDEO: „Eurolygos diena“: Stambulo blyksniai, atkutę lietuviai ir serbų pjautynės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius