Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ Miunchene vos neištraukęs K.Evansas: „Patys kalti“

Kauno „Žalgiris“, panašu, jog nesugraibė ir paskutinio vilties šiaudo. Penktadienį Lietuvos čempionai pralaimėjo svarbias Eurolygos rungtynes svečiuose, 58:64 nusileidę Miuncheno „Bayern“ ekipai.
Keenanas Evansas
Keenanas Evansas / zalgiris.lt nuotr.

Didžiąją rungtynių dalį kauniečiai neturėjo jokių šansų, bet pačioje dvikovos pabaigoje Keenano Evanso tritaškiai netikėtai įžiebė viltį.

Visgi 14 taškų per lemiamą ketvirtį įmetęs „Žalgirio“ lyderis savo ekipos neišgelbėjo.

Kauniečiai krito trečią kartą iš eilės ir paleido įkrintamųjų viltį.

„Sunkiai kovojome, bet labai prasta pirmoji rungtynių pusė mus sustabdė. Po pertraukos bandėme sugrįžti, bet situacija jau buvo sudėtinga. Galėjome laimėti, jeigu būtume turėję dar kelias papildomas minutes. Patys save nuskriaudėme pirmoje pusėje“, – rungtynes apibendrino K.Evansas.

Iš viso jis šiame mače pelnė 21 tašką.

„Varžovai žaidė fiziškai ir tai išmušė mus iš ritmo. Nežaidėme savo krepšinio, o kovojant prieš tokias komandas tu privalai būti pasiruošęs tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Kai kuriose situacijose sužaidėme neprotingai ir jie tuo naudojosi. Varžovų atkovoti kamuoliai ir mūsų pačių klaidos nulėmė rungtynių baigtį. „Bayern“ yra viena geriausiai dėl kamuolių puolime kovojančių komandų ir tai mus varė į neviltį“, – kalbėjo amerikietis, padėkojęs ir „Žalgirio“ sirgaliams, kurie gana gausiai užpildė Miuncheno arenos tribūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius