Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 21

„Žalgirio“ sirgaliai tokio pikto M.Schillerio dar nematė: įtūžęs išplūdo teisėją

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai tokio pikto Martino Schillerio dar nematė. Milane ramų 38-erių austrą išprovokavo tylėjęs teisėjo švilpukas, dėl kurio strategas lipo ant parketo ir išplūdo arbitrus. „Žalgirio“ treneris gavo pirmą techninę pražangą Eurolygoje, o jo emocijų protrūkis pažadino komandą.

Incidentas kilo trečiojo kėlinio viduryje, kai Milano „Olimpia“ pirmaujant 66:49, Augustine'as Rubitas bandė pralaužti Zacho LeDay gynybą. Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad buvęs žalgirietis prilaikė „Žalgirio“ aukštaūgį, tačiau teisėjai pražangos neįžvelgė, o A.Rubitas pametė kamuolį.

Milano krepšininkai jau leidosi į greitą ataką, kai priešingoje aikštės pusėje išvydo ant parketo piktai kulniuojantį M.Schillerį.

„Švilpk suknistą pražangą!“ – piktai mostelėjęs rankomis, šaukė ant teisėjų „Žalgirio“ specialistas.

Teisėjai sustabdė rungtynes ir skyrė M.Schilleriui techninę pražangą. Per 10 Eurolygos rungtynių „Žalgiris“ šį sezoną technine pražanga buvo nubaustas pirmą kartą. Beje, techninių pražangų lyderis – Miuncheno „Bayern“ treneris Andrea Trinchieri, turi jau šešias technines pražangas.

M.Schillerio emocijų protrūkį galite pamatyti 15min video:

VIDEO: M.Schilleris pratrūko: išbėgo į aikštelę bei iškeikė teisėją

„Žalgirio“ strategas vėliau jau kiek ramiau aiškinosi situaciją su Eurolygos arbitru Emiliano Perezu. Įdomu, kad M.Schillerio emocijos prikėlė komanda. Sergio Rodriguezas įmetė baudos metimą, bet po to sekė „Žalgirio“ atkarpa 11:2, sugrąžinusi svečius į lenktynes (60:69). Žalgiriečiai pralaimėjo dvikovą 92:98.

VIDEO: Nagais ir dantimis: įspūdingas „Žalgirio“ sugrįžimas, beveik atnešęs pergalę

M.Schilleris interviu 15min sezono pradžioje pasakojo, kad nors Kaune jį priėmė kaip labai santūrų strategą, anksčiau jis buvo visai kitoks.

„Iš tikrųjų, man teko prie to smarkiai padirbėti, nes buvau triukšmingiausias treneris G lygoje. Tikrai! – šypsojosi M.Schilleris. – Per trejus metus aš smarkiai aprimau, nes klubo vadovybė mane to išmokė. Manau, kad nebūčiau tapęs G lygos metų treneriu, jeigu nebūčiau prisitaikęs. Turi žaisti pagal jų taisykles. Jeigu būčiau neprisitaikęs, komanda greičiausiai nebūtų buvusi tokia sėkminga vien dėl mentaliteto skirtumų. O čia viskas smarkiai skiriasi.“

VIDEO: Nigelas Hayesas: kodėl neteisinga lyginti Martiną Schillerį su Šarūnu Jasikevičiumi
VIDEO: Kuriozas: buvęs žalgirietis užsiropštė ant kauniečių milžino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius