Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 29

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas: „Kalbos apie Šarūno Jasikevičiaus boikotą – visiška nesąmonė“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandai atstovaujantis ir pastaruoju metu traumą besigydantis veteranas 37 metų Šarūnas Jasikevičius prie ekipos prisidės šios savaitės pabaigoje arba kitos pradžioje. „Šarūnas atsigauna po nugaros traumos – norime, kad jis visiškai pasveiktų, todėl neskubiname jo sugrįžimo. Juk niekas nenori, kad paprasta trauma virstų lėtine liga. Todėl į aikštę jis išbėgs šios savaitės pabaigoje ar kitą savaitę“, – sakė Kauno „Žalgirio“ ekipos vadovas Paulius Motiejūnas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Š.Jasikevičiui konstatuotas nugaros raumenų nervų uždegimas. Pastarąjį kartą šiais metais krepšininkas aikštėje žaidė sausio 12 dieną LKL mače su Kėdainių „Nevėžiu“. Po to Š.Jasikevičius praleido du Eurolygos mačus  ir tris LKL rungtynes.

Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose pusę lūpų skambėjo spėliojimai, kad Š.Jasikevičius galbūt boikotuoja oficialius ekipos mačus dėl klubo nevykdomų finansinių įsipareigojimų.

„Visiška nesąmonė. Šarūnas treniravosi ir net dabar treniruojasi su komanda, nors vis dar jaučia šiokius tokius skausmus. Nėra pretekstų jokiems boikotams. Šią ar kitą savaitę, visiškai pasveikęs, jis pasirodys aikštėje. Galima prisigalvoti  ko tik norima, tačiau tai ir liks tik kažkieno prisigalvojimais“, – paneigė gandus „Žalgirio“ klubo vadovas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius