Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 07 18

20 titulų Madride laimėjęs P.Laso: „Real“ su manimi išsiskyrė „WhatsApp“ žinute“

Daugiau nei dešimtmetį Madrido „Real“ klubą treniravęs ispanas Pablo Laso tikėjosi likti prie karališkojo klubo vairo ir kitame sezone.
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“ / Erikas Ovčarenko/BNS

54-erių trenerį prieš Ispanijos čempionato finalo seriją su Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ ištiko infarktas, bet, P.Laso teigimu, jis buvo nežymus.

„Jaučiuosi puikiai. Neliko jokių pasekmių. Daktaras man sakė, kad infarktas buvo nedidelis. Mano širdis – puiki“, – pirmadienį sukvietęs žurnalistus į spaudos konferenciją teigė treneris, rašo encestando.es.

Nuo 2011-ųjų karališkąjį klubą treniravęs P.Laso – dukart laimėjęs Eurolygą, po šešis sykius Ispanijos čempionatą, taurę ir Supertaurę – nustebo, kai „Real“ nusprendė su juo atsisveikinti.

Euroleague.net/Pablo Laso
Euroleague.net/Pablo Laso

Madrido ekipa sprendimą išsiskirti su treneriu aiškino „išskirtinai medicininėmis priežastimis“, bet P.Laso buvo kitos nuomonės.

„Kaip jau sakiau, mano gydytojas man sako, kad man viskas gerai. Nežinau, kokias išvadas turi „Real“ klubas. Norėčiau jas pamatyti, nes aš tokių neturiu“, – dėstė buvęs komandos treneris.

Nusivylė P.Laso ir tuo, kaip su juo buvo atsisveikinta. Pasak trenerio, nepaisant visų jo pasiekimų su komanda, „Real“ prezidentas Florentino Perezas nepasivargino net paskambinti ir paaiškinti. „Gavau tik žinutę į „WhatsApp“ programėlę“, – stebėjosi P.Laso.

„Man dažnai atrodydavo, kad manimi abejodavo, nors aš ir stengiausi atiduoti visą save“, – tęsė tituluotas specialistas.

„Scanpix“ nuotr./Pablo Laso
„Scanpix“ nuotr./Pablo Laso

Supratęs, kad nebedirbs „Real“ klube, ispanas tikisi treniruoti kitą komandą. „Noriu ir toliau dirbti treneriu, bet nesiruošiu tiesiog treniruoti, kad treniruočiau. Nesitikiu gauti darbą rytoj, bet tikiuosi, kad dar sulauksiu tokio pasiūlymo, kuris mane sužavės“, – teigė jis, pridūręs, kad NBA lygoje trenerio asistento pareigos taip pat yra treniravimas.

Įdomu, kad prieš savaitę apie galimybę kviestis P.Laso buvo prakalbęs Belgrado „Crvena zvezda“ prezidentas Nebojsa Čovičius, bet pats ispanas dar sykį patvirtino nieko apie tai nežinantis.

„Aš labai gerbiu „Crvena zvezda“ klubą, bet nepažįstu jų prezidento. Labai nustebau, kad jis kalbėjo apie mane, nes kai paklausiau savo agento apie tai, jis atsakė, jog jokio kontakto nebuvo“, – teigė P.Laso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius