Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 22

A.Džordževičius: „Aš sakiau M.Teodosičiui nežaisti Europos čempionate“

Serbijos krepšinio rinktinės treneris Aleksandras Džordževičius savo šalies žiniasklaidai atskleidė, kad jis yra kaltas dėl Milošo Teodosičiaus nežaidimo Europos čempionate.
Aleksandras Džordževičius
Aleksandras Džordževičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Senojo žemyno čempionato finale serbai nusileido Slovėnijos rinktinei, tačiau jau patekimas į finalą jiems yra didelis laimėjimas, nes rinktinėje nebuvo visos eilės serbų žvaigždžių.

Kuomet likus nedaug laiko iki „Eurobasket 2017“ buvo pranešta, kad jame nežais M.Teodosičius, buvo daug klausiančių, kas dėl to kaltas. Vieni teigė, kad tai asmeninis žaidėjo sprendimas, kiti kaltino naująją įžaidėjo ekipą – „Los Angeles Clippers“.

„Tai buvo mano sprendimas. Sakau tai pirmą kartą viešai. Mes turime rūpintis žaidėjų sveikata, mums jo dar reikės. Sakiau jam praleisti šį turnyrą ir prisiėmiau atsakomybę. Jis sutiko ir man dėkojo, mes puikiai vienas kitą supratome“, – teigė A.Džordževičius.

Be M.Teodosičiaus serbai šiame čempionate neturėjo tokių krepšininkų kaip Nikola Jokičius, Nemanja Bjelica, Nikola Kaliničius, Stefanas Markovičius, Nemanja Nedoviius, Marko Simonovičius, Nikola Milutinovas bei Miroslavas Raduljica.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius