-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 31

A.Stoudemire'as piktas ant Izraelio lygos: „Laikiausi visų taisyklių, o dabar mane už tai baudžia“

Izraelio krepšinio lyga planuoja sugrįžimą jau birželio 20 dieną, tačiau ant parketo komandos išbėgs pasikeitusiomis sudėtimis. Viena to priežasčių – į Izraelį negrįžtantys legionieriai, tačiau net ir šalyje likę žaidėjai nebūtinai ruošiasi žaisti krepšinį vidurvasaryje.
Amare'as Stoudemire'as
Amare'as Stoudemire'as / Euroleague.net nuotr.

Bene garsiausias Izraelyje rungtyniaujantis krepšininkas Amar'e Stoudemire'as pasipiktino lygos vadovų nustatytomis taisyklėmis, kurių turi laikytis visi žaidėjai.

Tel Avivo „Maccabi“ klubą sezono viduryje papildžiusi buvusi NBA žvaigždė atkreipė dėmesį į reikalavimą du mėnesius nekelti kojos iš namų.

„Ką tik sužinojau, kad Izraelio lyga prašo visų žaidėjų du mėnesius likti namuose, kai visi kiti (komandų personalas ir visa šalis) gali mėgautis nuostabia Izraelio vasara. Esu vienišas tėvas, kuris turi rūpintis savo sūnumi (maistu, mokykla, pomokykline veikla). Nėra šansų, kad liksiu namuose dviem mėnesiams. Likau Izraelyje per visą karantiną, laikiausi visų taisyklių, o dabar mus, žaidėjus, už tai baudžia. Atsiprašau, bet negalėsiu to padaryti“, – rašė amerikietis, turintis žydiškų šaknų.

Izraelio lyga yra viena iš vos trijų visoje Europoje, jau paskelbusių sezono pratęsimo datas. Krepšinio pirmenybės birželį taip pat tęsis ir Vokietijoje bei Ispanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius