Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 11

AEK nariu tapęs Jonas Mačiulis: „Grįžtu į miestą, kurį myliu“

Su Atėnų AEK rankomis sukirtęs Jonas Mačiulis grįžta į Graikiją, kur rungtyniavo 2012-14 metais ir su Atėnų „Panathinaikos“ tapo Eurolygos čempionu.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Jonas Mačiulis

„Esu išties laimingas pasirašęs sutartį su AEK. Grįžtu į šalį ir miestą, kurį myliu ir pažįstu labai gerai. Čia praleidau labai gražius metus. Nekantrauju pradėti treniruotes ir pasirodyti aikštelėje AEK sirgaliams“, – AEK klubo svetainei sakė J.Mačiulis.

AEK praėjusį sezoną tapo FIBA Čempionų lygos nugalėtojais, bet nacionaliniame čempionate iškrito ketvirtfinalyje. Tiesa, laimėjo Graikijos taurę.

„Tikimės, kad sezonas bus panašus į praėjusių metų, ir laukiame dar daugiau sirgalių, kurie mus palaikys. Vis stengsimės dėl to. Susibūrė stiprus kolektyvas su puikiu treneriu, tad stengsimės būti konkurencingi tiek Graikijoje, tiek Europoje“, – pridūrė 33-ejų lietuvis.

AEK ir kitą sezoną žais Čempionų lygoje. Beje, J.Mačiulis turėtų apsilankyti Lietuvoje, nes pateko į tą pačią grupę su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius