-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 16

Aiškėja traumuotų D.Bosto ir P.Jankūno būklė prieš pirmąją Eurolygos išvyką

Prieš pirmąją Eurolygos išvyką Kauno „Žalgiris“ sulaukė šiokių tokių naujienų dėl traumuotų Pauliaus Jankūno ir Dee Bosto. Žinios iš gydytojų dar nėra konkrečios, bet bent jau pozityvios.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Penktadienis | Eurolyga | „Chimki“ – „Žalgiris“ | 20:00 | Mytiščiai

Kirkšnies traumą rungtynėse su Belgrado „Crvena zvezda“ patyręs ir sekmadienio LKL dvikovą su „Šiauliais“ praleidęs Paulius Jankūnas kartu su komanda ketvirtadienį skris į Rusiją.

Penktadienį žalgiriečiai 20 valandą susitiks su Maskvos srities „Chimki“.

Tiesa, kirkšnies trauma yra tokia nedėkinga, kad sunku nuspėti jos gydymo eigą. Kirkšnies skausmas gali atsinaujinti po staigesnio judesio ir neleisti krepšininkui žaisti arba to daryti visa jėga.

Bet sprendimas skraidinti P.Jankūną į Pamaskvę rodo, kad „Žalgiris“ ruošiasi antrajam Eurolygos turui su kapitonu rikiuotėje.

Jo dalyvavimas rungtynėse „Žalgiriui“ labai svarbus. 33-ejų puolėjas sezoną Eurolygoje pradėjo įnešdamas 15 taškų ir 28 naudingumo balų indėlį į pergalę prieš „Crvena zvezda“.

Trejas rungtynes dėl kulno ir pėdos traumų praleidęs gynėjas D.Bostas gavo gydytojų leidimą visa jėga treniruotis su komanda.

Penktadienį per dvikovą su „Crvena zvezda“ ir sekmadienį su „Šiauliais“ amerikietis dar sėdėjo ant suolo su „Žalgirio“ laisvalaikio apranga, tačiau pirmadienį žalgirietis bandys įrodyti, kad jau yra pasirengęs sugrįžti į rikiuotę.

„Pasiruošęs grįžti į aikštę su komanda. Melsiuosi, kad viskas šiandien pavyktų gerai“, – tviteryje rašė D.Bostas.

Jis veržėsi į aikštę dar prieš pirmojo Eurolygos turo dvikovą. Sėdėti ant suolo jam neįprasta – 28 metų legionierius per savo profesionalo karjerą iki šio sezono buvo praleidęs tik vieną mačą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius