-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 08 /18:27

Aistros Graikijoje: „Oly“ fanai įbaugino arbitrą, „Panathinaikos“ traukiasi iš lygos

Skandalų ir neramumų perpildytas Graikijos krepšinio sezonas šiomis dienomis pasiekė kulminaciją. Iš pradžių daugiau nei šimtas Pirėjo „Olympiakos“ fanų susirinko prie teisėjo Panagiočio Anastopoulo namų ir įbaugino jį teisėjauti ekipos rungtynėms.
Giorgas Printezis
Giorgas Printezis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Jis buvo paskirtas vadovauti mačui, kuriame „Oympiakos“ turėjo kautis su Patrų „Promitheas“, tačiau Pirėjo klubo vadovai iš anksto informavo, kad šios dvikovos nežais.

Taip „Oly“ vadovai elgėsi dėl to, kad arbitras vadovavo skandalu pasibaigusiame jų mače su Atėnų „Panathinaikos“. Tuomet Pirėjo ekipa pasitraukė iš kovos po dviejų kėlinių ir viešai išplatino pranešimą, kad niekada nežais dirbant šiai dvikovai vadovavusiems arbitrams.

Jei „Oly“ nebūtų žaidę su Patrų ekipa, jai būtų grėsęs iškritimas į žemesnį divizioną, nes tai būtų jau antrasis toks kartas šį sezoną.

Visgi po skandalingo vakaro prie arbitro namų, Graikijos krepšinio vadovybė nusprendė imtis permainų ir P.Anastopoulo pavardę iš teisėjų sąrašų išbraukė.

Bet tuomet įtūžo „Panathinaikos“ stovykla. Atėnų klubas pranešė, kad traukiasi iš šalies pirmenybių iki tol, kol Graikijos krepšinyje įsivyraus tvarka.

Protestą PAO pradėjo nuo trečiadienį suplanuotų rungtynių su „Kymis“ klubu. Į šį mačą Atėnų klubas neatvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius