Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 13

„Anadolu Efes“ amerikietis gyrė V.Micičių: „Jis galės žaisti NBA, jei to norės“

Nenumaldomai artėja Eurolygos finalo ketvertas, kuriame varžysis pernai Kauno „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs Vasilije Micičius. Serbo komandos draugas Shane'as Larkinas gyrė buvusį žalgirietį ir tikino, kad mato jį žaidžiantį NBA.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Šį sezoną V.Micičius Eurolygoje renka po 12,1 taško ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo. Gynėjas nuo pat sezono pradžios tapo vienu iš kertinių Ergino Atamano krepšininkų.

Serbo perspektyvas pastebi ir S.Larkinas: „Vasa turi puikius šansus išvykti į NBA, jei tik norės to. Manau, kad labai daug priklauso nuo to, ko jis nori iš savo karjeros.

NBA, lyginant su Europa, situacija yra visai kitokia. Dabar turiu daug su tuo susijusios patirties. NBA tu žaisi po 15-20 minučių kiekvieną vakarą.

Manau, kad labai daug priklauso nuo to, ko jis nori iš savo karjeros

Kartais tu turėsi kamuolį, tačiau pirminė tavo užduotis nebus atakuoti krepšį, varinėtis kamuolį ar žaisti du prieš du, nes tu turi tokius vyrukus kaip Stephas Curry ar Jamesas Hardenas, kurie visą laiką turi kamuolį rankose.

Teks išmokti, kaip žaisti be kamuolio. Šiais metais V.Micičius parodė, kad turi potencialo būti žvaigžde Europoje ilgą laiką. Nesakau, kad jis niekada neturės galimybės turėti kamuolį rankose NBA, bet tai sudėtinga.

Jis tikrai turi daug talento, turi ūgį ir galimybes žaisti NBA.“

Eurolygos pusfinalyje „Anadolu Efes“ susikaus su Stambulo „Fenerbahče“ klubu.

„Manau, kad turime puikias galimybes, – sakė S.Larkinas. – Visi pabrėžia, kad žaisime su „Fenerbahče“. Taip, žaisime, tačiau prieš šią komandą jau kovėmės šešis kartus šį sezoną ir laimėjome triskart. Žinoma, dabar rungtynių svarba bus kita.

Jie turi daugiau patirties, jie finalo ketverte yra penkerius metus iš eilės. Tačiau krepšinis yra krepšinis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius