Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 08

Antetokounmpo broliai Atėnų ligoninėms nupirko 20 tūkst. medicininių kaukių

Naudingiausias praėjusio sezono NBA krepšininkas Giannis Antetokounmpo koronaviruso akivaizdoje padeda ne tik Milvokio, kuriame rungtyniauja, bet ir Atėnų, kuriame pradėjo savo krepšininko karjerą, gyventojams.
Antetokounmpo broliai
Antetokounmpo broliai / „Scanpix“ nuotr.

„Milwaukee Bucks“ žvaigždė kartu su taip pat NBA rungtyniaujančiais broliais Thanasiu ir Kostu bei jaunesniu broliu Franciu Graikijos sostinės ligoninėms paaukojo 20 tūkst. medicininių kaukių.

Jos bus skirtos Zografo rajono, kuriame Giannis ir Thanasis pradėjo savo karjeras, ligoninėms.

„Noriu padėkoti Antetokounmpo broliams už jų dosnią paramą. Ja jie patvirtina, kad nepamiršo mūsų miesto, o mes pažadame, kad koronaviruso košmarui praėjus, Zografo rajonas tinkamai pagerbs Giannį ir jo brolius“, – teigė rajono meras Vassilis Thodas.

Pranešama, kad kaukės bus išdalintos prieš koronavirusą kovojantiems gydytojams ir žmonių grupėms, kurios yra labiausiai pažeidžiamos pavojingos COVID-19 ligos.

Prieš kelias savaites G.Antetokounmpo buvo vienas pirmųjų, skyręs lėšų darbo netekusių NBA arenų darbuotojų atlyginimams. Puolėjas Milvokio arenoje dirbusiems žmonėms atseikėjo 100 tūkst. dolerių sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius