Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 06

Artūrui Milakniui – Kazanės UNIKS trenerio komplimentai

Trečiadienį Kazanės UNIKS ekipa pradės sezoną VTB Jungtinėje lygoje. Savaitgalį Jevgenijaus Pašutino treniruojamas klubas dalyvavo Gomelskio taurės turnyre, kuriame užėmė trečiąją vietą. Treneris turėjo už ką pagirti savo auklėtinius, tarp jų ir – Artūrą Milaknį.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rusijos rinktinę treniruojantis Jevgenijus Pašutinas Kazanės ekipoje išskyrė tris naujus lyderius – Artiomą Parahovskį, Joaquiną Colomą ir Artūrą Milaknį.

„Artūras Milaknis – Europos vicečempionas ir naudingiausias praėjusio sezono Lietuvos čempionato žaidėjas. Jis turi fenomenalią ranką ir aukštą krepšinio IQ. Puolime yra geras metikas, o kitoje aikštės pusėje gali ir apsiginti. Jis yra universalus žaidėjas“, – lietuviui pagyrų negailėjo J.Pašutinas.

Jis turi fenomenalią ranką ir aukštą krepšinio IQ.

Priešsezoninėse rungtynėse Kazanės ekipa iškovojo penkias pergales ir patyrė du pralaimėjimus.

Treneris liko patenkintas pasirengimo ciklu: „Manau, kad svarbiausi yra ne rezultatai, bet žaidimo kokybė. Vaikinai įrodė, kad pradeda vienas kitą geriau suprasti. Komandinis žaidimas vis geriau lipdosi, tačiau reikia dar daug dirbti, kad pagerintume žaidimo lygį. Kostas Kaimakoglou ir Artūras Milaknis prie komandos prisijungė tik Maskvoje.“

Gomelskio turnyro pusfinalyje UNIKS nusileido Atėnų „Panathinaikos“ ekipai, tačiau A.Milaknis puikiai naudojosi savo stipriausiu ginklu ir pataikė 5 tritaškius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius