Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 23

Auklėtinių apie „subinių spardymo“ malonumą klausęs Šaras džiaugiasi „Barcos“ žaidimu

Šarūnas Jasikevičius kėlė kiek neįprastus klausimus ant atsarginių suolo rungtynių metu, tačiau po finalinės sirenos, užfiksavusios „Barcelona“ komandos pergalę prieš Saragosos „Casademont“ 97:85, pripažino – jo komanda žaidžia taip, kaip jis ir nori.

„Kaip jūs, vyručiai, nesimėgaujate spardydami žmonių užpakalius? Jūs tiesiog norite praslysti, lyg viskas yra gerai“, – su krepšininkais minutės pertraukėlės metu kalbėjo Šaras.

Ir prikėlė savo komandą, kuri trečią kėlinį laimėjo net 29:10 ir susikrovė persvarą, nuvedusią į pergalę.

„Varžovai išėjo į aikštę su dideliu entuziazmu, žaidė kietai, o mes nesupratome, kaip reaguoti“, – sakė Š.Jasikevičius ir pridėjo, kad tai buvo galbūt jo klaida, nes jis tinkamai neparuošė komandos.

„Vis dėlto mes sureagavome, trečiajame kėlinyje jau dominavome, susikrovėme svarbų pranašumą žaisdami gerą krepšinį. Žaidėme labai kietą krepšinį, su daug prasiveržimų. Žaidžiame kaip komanda, kuria norime būti“, – kalbėjo Šaras.

Saragosos komandos trenerio Sergio Hernandezas svarstė, kad jo auklėtiniams, labai intensyviai pradėjusiems rungtynes, tiesiog pritrūko kvapo.

Šią savaitę Eurolygoje „Barcelona“ komanda išvykoje žais su Vilerbano ASVEL klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius