-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 27

„Barcelona“ nušviečiantis žurnalistas sukritikavo sprendimus: „Absoliutus chaosas“

Šarūno Jasikevičiaus atleidimas sukrėtė ne tik Lietuvos krepšinio sirgalius, bet ir „Barcelona“ reikalus nušviečiantį „Mundo Deportivo“ žurnalistą Jose Ignacio Huguetą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Dar prieš ketverius metus „Barca“ pradėjo projektą, kuriuo bandė atgaivinti savo aplamdytą krepšinio sektorių, – dėstė J.I.Huguetas. – Jie ne tik norėjo titulų, bet ir siekė sugrąžinti sirgalių entuziazmą „Palau Blaugrana“ arenoje. Pirmoji užduotis buvo pusiau pasiekta – trūko tik ilgai laukiamo Eurolygos titulo, tačiau antroji išpildyta su kaupu.

Dabar viskas sugriuvo.

Tiesa, kad viską diktuoja sudėtinga klubo finansinė situacija. Tačiau reikalus galima spręsti ir daugybe kitų būdų, o dabartiniai sprendimai labiau primena improvizaciją su labai mažai planavimo.“

Žurnalistas kritikavo ne tik Šarūno Jasikevičiaus sutarties nepratęsimą, tačiau ir kitus „Barcelona“ ėjimus.

„Mirotičius pareiškė, kad jam nebuvo siūloma susimažinti atlyginimo. Tačiau klubas tą neigia. Po kelių dienų Navarro tikina, kad Jasikevičius yra aiškus taikinys prie šoninės linijos, ir pabrėžia, kad treneris „puikiai supranta, kokia yra klubo situacija, ir nemano, jog bus daug problemų tęsti darbus“.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Juan Carlos Navarro
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Juan Carlos Navarro

Dabar jau patvirtintas atsisveikinimas su lietuviu, jį keičia Rogeris Grimau – dar vienas „Barcelona“ simbolis, kuris yra nuostabus žmogus, tačiau be elitinio krepšinio bagažo. Lengviausias kelias, nes jis jau buvo klube ir patinka Navarro bei Laportai, tačiau labai rizikingas.

Dar nepaminėjau, kad Nnaji yra viena koja NBA, o komanda turės rimtų vietinių žaidėjų problemų ACB. Niekas rūbinėje nesupranta, kas vyksta. Susidaro įspūdis, kad krepšinio sekcija primena „Brolius Marksus“. Absoliutus chaosas. Taip, labai juokinga“, – užbaigė J.I.Huguetas, prisiminęs legendinius JAV komikus, veikusius 1905–1949 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius