Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 25

„Barcelona“ turi ir B variantą, jei nepavyks pasirašyti sutarties su Š.Jasikevičiumi

Kol „Barcelona“ gerbėjai išskėstomis rankomis laukia sugrįžtančio savo numylėtinio Šarūno Jasikevičiaus, klubo vadovybė yra apsišarvavusi kantrybe ir net turi planą B, jei kaunietis nesutiktų su katalonų pasiūlytomis sąlygomis ir netaptų komandos vyriausiuoju treneriu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mundo Deportivo“ žiniomis, Svetislavas Pesičius ir Ettore Messina yra pagrindiniai kandidatai treniruoti „Barcą“, jei sukirsti rankomis su lietuviu vis dėlto nepavyktų.

Katalonai pabrėžia, kad Šaras vis dar turi sutartį su Kauno „Žalgiriu“. Jeigu susitarimas su Lietuvos čempionų klubu nebus pasiektas, nieko kito neliks, kaip griebtis atsarginio varianto.

S.Pesičius praeityje yra sėkmingai vadovavęs „Barcelona“ ekipai ir 2003 metais atvedė ją prie Eurolygos čempionų titulo. 2004-aisiais jis paliko Katalonijos sostinę po konflikto su tuomečiu klubo sporto direktoriumi Valero Rivera.

S.Pesičiaus situacija panaši kaip ir Š.Jasikevičiaus. Nors jis dievina Ispaniją ir praeityje yra treniravęs ir kitą šios šalies klubą „Valencia Basket“, šiuo metu turi galiojančią sutartį su Miuncheno „Bayern“.

E.Messina pastaruoju metu dirba anapus Atlanto ir yra Greggo Popovichiaus asistentas „San Antonio Spurs“ klube. Jis taip pat treniruos Italijos rinktinę per liepos 4-ąją prasidedantį olimpinės atrankos turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius